XPG Summoner Red Switch 2. el ne kadar eder?

Hocam merhaba. Bu sabah klavyeyi alıp evde 1 saat kadar test ettim. Beklentim tam sessiz bi klavyeydi ama red switch olmasına rağmen hızlı yazı yazına yine ses çıkıyor. Herhangi bir sorun görmedim. Basmayan tuş yok, rgb çalışıyor, bilek desteği çok az deforme olmuş falan.
1300 tl dedi fiyatına indirim de yapmadı. Sizce ne yapayım?
Tuşların ses olayı metal kasaya çarpınca oluyor büyük ihtimalle. Ama çok da önemli değil benim için, yoğunlukla oyun oynayacağım zaten.
Ürünün ne kadar garantisi kalmıştı?

Hocam Razer Chroma V2 alabilirsiniz sessiz istiyorsanız.

Hem sıfır almış olursunuz aynı fiyat.
O fiyata membran klavye alınmaz hocam. Alacaksam zaten Lenovo legion var listemde kullandım da bir süre. Ama ben red switch mekanik klavye istiyorum. Oyun oynarken herhangi bi sorunu yoktu. Hatta daha rahat oyun oynadım. Takıldığım nokta 1300 tl fiyatının olması.

Ürünün ne kadar garantisi kalmıştı?
Temmuz 2022'de almış ve 2 sene garantili. 1 seneden fazla var garantisi. O da oğluna almış oğlu yatılı okula gidince laptop almış evdeki masaüstünü falan elden çıkarıyor.

O fiyata membran klavye alınmaz hocam. Alacaksam zaten Lenovo Legion var listemde kullandım da bir süre. Ama ben red Switch mekanik klavye istiyorum. Oyun oynarken herhangi bir sorunu yoktu. Hatta daha rahat oyun oynadım. Takıldığım nokta 1300 TL fiyatının olması.

Temmuz 2022'de almış ve 2 sene garantili. 1 seneden fazla var garantisi. O da oğluna almış oğlu yatılı okula gidince laptop almış evdeki masaüstünü falan elden çıkarıyor.

O fiyata membrane klavye alınır. Yok öyle bir şey. Ben almayı düşünüyorum mesela Summoner kullanıyorum ama daha sessiz ve yazı yazarken daha rahat diye membrane istiyorum. Oyunlarda da pek fark olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı