XPG Summoner Sürücüsü Çok Yavaş İniyor

Arigeo

Hectopat
Merhaba, XPG Summoner klavyeye sahibim. Daha önce indirmiştim ama format atmak zorunda kaldım ve tekrar yüklemek istedim ama sitelerine bile zor giriliyor ve 180 MB bir dosya için 6 saat zaman tanıyor. İnternetim iyi. 4.5 GB 30 dk. indiriyor. Bunun sitelerinden kaynaklandığını düşünüyorum, yoksa sadece bende mi oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, XPG Summoner klavyeye sahibim. Daha önce indirmiştim ama format atmak zorunda kaldım ve tekrar yüklemek istedim ama sitelerine bile zor giriliyor ve 180 MB bir dosya için 6 saat zaman tanıyor. İnternetim iyi. 4.5 GB 30 dk. indiriyor. Bunun sitelerinden kaynaklandığını düşünüyorum, yoksa sadece bende mi oluyor?

Hocam site ile ilgili olduğunu düşünüyorum. IDM indirip indirme bağlantısını yapıştırıp normal indirme hızında indirebilirsin.

Hocam site ile ilgili olduğunu düşünüyorum. IDM indirip indirme bağlantısını yapıştırıp normal indirme hızında indirebilirsin.

Hocam daha önce hiç kullanmadım ama teşekkürler bir sorun çıkarsa tekrar yazarım.
Başka bir tarayıcı kullanmayı deneyin, bende de aynısı G HUB indirirken olmuştu Google yerine Firefox'dan indirmeye çalıştığımda düzelmişti.

Ben G HUB'ı indirebildim ama XPG Plus'ı nereden denesem olmadı.

Link atabilir misiniz bir de sitesine girdim galiba ama indirme butonunu göremedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı