XPG Summoner sürücüsü

Bence garantisi varsa gönderin çünkü pahalı bir klavye olmuş artık. Zamanında bu klavye mi yok Razer Cynosa mı alsam diye dusunuyordum neredeyse aynı fiyattaydılar.

Son güncellemeyi yükleyiniz. Düzeldi bu sorunlar.

son güncelleme ile kalkmıştı bugün bilgisayarı açtığımda yine aynı sıkıntı oluştu tekrardan komple programı kurup yükledim düzeldi şimdilik muhakkak yine sıkıntı çıkaracak klavye gerçekten güzel fakat yazılımları beş para etmez.

Son güncellemeyi yükleyiniz. Düzeldi bu sorunlar.
Hocam merhaba xpg summoner cherry mx red kullanıcısıyım yazılımı açınca karşımıza gelen firmware'i kurunca klavyem yine bozulmadan çalışacak mı diyorsunuz =?

Ben geçen ay aldım klavyeyi. Program 1.0.37 ve Firmware 1011 ile sıkıntısız kullanıyorum. Bu sürümler gayet güzel tavsiye ederim.

Herşey iyi güzel ama bilgisayarı kapatıp tekrar açınca programa giriş yapmadan kaydettiğim ayarlar aktif olmuyor.
Birde sizin söylediğiniz driveri nerden bulabilirim?
Ben geçen ay aldım klavyeyi. Program 1.0.37 ve Firmware 1011 ile sıkıntısız kullanıyorum. Bu sürümler gayet güzel tavsiye ederim.

Herşey iyi güzel ama bilgisayarı kapatıp tekrar açınca programa giriş yapmadan kaydettiğim ayarlar aktif olmuyor.
Birde sizin söylediğiniz driveri nerden bulabilirim?
O sıkıntı sanırım herkesde var. Program giriş yapmıyor otomatik olarak.
XPG Prime yazılımını açınca son sürüme kendisi güncelliyor zaten.

Yazılımı sitesinden kaldırılmış sanırım, download linkini atabilecek var mı? Ben de bugün aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…