- Makaleler
- 1
Hot Swap değil switchler.Switchler değişebiliyordu sanırım.
Hot Swap değil switchler.Switchler değişebiliyordu sanırım.
Biraz baktım klavyeye nasıldır nedir diye.XPG de iyidir Asus da. Asusun yazılımı daha iyi ama.
Çok teşekkür ederim bilgimendirme içinHot Swap değil switchler.
Yani asus da xpg de ömürlük diyebilirim. Ben asus alırdım çünkü var bendeBiraz baktım klavyeye nasıldır nedir diye.
Klavye gayet güzel duruyor ve tercihimi buna kaydırdım sanırım.
Ama bunda kaycaps durumu yok değil mi? Ona göre hiç aramayayım bile.
Çok teşekkür ederim bilgimendirme için
Asus alabilirim hocam.Yani asus da xpg de ömürlük diyebilirim. Ben asus alırdım çünkü var bende. Tkl olanı var. Memnunum. Benimki mx switch sen alırsan rx olacak. RX daha iyi.
Asus alabilirim hocam.
Monitör de alacaktım daha hesaplı bir şey olarak. Bilgin var mı giriş seviyesi asus monitör alsam pişman eder mi?
Bu soruyu da aradan çıkartayım![]()
Kusura bakmayın konuyu tekrar hortlatıyorumFiyat/performans olarak çok iyidir.
![]()
Twisted Minds TM27FHD100IPS 27" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Twisted Minds TM27FHD100IPS 27" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Twisted Minds TM27FHD100IPS 27" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.548,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam markayı hiç duymadım daha önce güvenilir bir marka mı?Fiyat/performans olarak çok iyidir.
![]()
Twisted Minds TM27FHD100IPS 27" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Twisted Minds TM27FHD100IPS 27" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Twisted Minds TM27FHD100IPS 27" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.548,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet hocam güvenilir, burada incelemesi de var.Hocam markayı hiç duymadım daha önce güvenilir bir marka mı?
Evet hocam güvenilir, burada incelemesi de var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.