XPG Summoner vs Redragon K552 Kumara

sethr

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar, klavye bakıyorum son zamanlarda. Redragon K552 Kumara ve XPG Summoner hoşuma gitti. Kumara şuanda 650, XPG ise 1000 TL. Kumaranın rainbow ve %80 olması benim için çok büyük olmasa da eksi. XPG'nin ise blue switch ve yazılımının hayli sorunlu olması gözümü korkutan bir eksi. Kara Cuma indirimlerini bekleyip XPG uygun bir fiyata düşerse ikisi arasında seçim yapmayı düşünüyorum da hangisi daha iyidir? Aradaki fiyat farkını hak eder mi XPG Summoner? Veya başka önerdiğiniz var mı?

Summoner çok daha iyi bir klavye Redragon ile kıyaslanmaz bile.
Yazılımının bıktırdığını söylüyorlar. Blue switch kullanan arkadaşlarım da blue alma diyorlar. Aradaki fiyat farkından dolayı da bir düşündürüyor hak eder mi diye.

Tam bütçeniz nedir?
Piyasaya çok hakim değilim ama kara cuma indirimlerinde iyi bir şey bulursam 700-800 ayırabilirim. Yoksa Kumarayı düşünüyorum.

Yazılımının bıktırdığını söylüyorlar. Blue switch kullanan arkadaşlarım da blue alma diyorlar. Aradaki fiyat farkından dolayı da bir düşündürüyor hak eder mi diye.
Summoner red switch kullanıyorum, yazılımının bıktırdığı falan yok, aksine net bir yazılımı var bence. Tek sıkıntısı kurarken ve güncellerken sıkıntılar oluyor 30 tane sekme açılma vs. gibi ama oda kolayca halledilebiliyor

Summoner red switch kullanıyorum, yazılımının bıktırdığı falan yok, aksine net bir yazılımı var bence. Tek sıkıntısı kurarken ve güncellerken sıkıntılar oluyor 30 tane sekme açılma vs. gibi ama oda kolayca halledilebiliyor
Benim baktığım Summoner blue switch. Kulaklık takmıyorum bu yüzden blue switchin sesinden çekiniyorum. 2 klavye arasında çok fark var mıdır uzun ömürlülük açısından. Red switchin benim için daha iyi olacağını düşünüyorum çünkü.

Benim baktığım Summoner Blue Switch. Kulaklık takmıyorum bu yüzden Blue Switch'in sesinden çekiniyorum. 2 klavye arasında çok fark var mıdır uzun ömürlülük açısından. Red Switch'in benim için daha iyi olacağını düşünüyorum çünkü.

Blue Switch istemiyorsanız stok takip ederek 1100TL'ye Summoner red Switch alabilirsiniz.

Summoner gibi bir alternatif varken K552 tercih edilmez.

Benim baktığım Summoner blue switch. Kulaklık takmıyorum bu yüzden blue switchin sesinden çekiniyorum. 2 klavye arasında çok fark var mıdır uzun ömürlülük açısından. Red switchin benim için daha iyi olacağını düşünüyorum çünkü.
Arada hayli fiyat farkı var K552 ve Summoner ile, K552'yi de tercih edebilirsin. Uzun ömürlülük konusunda pek bir fikir belirtemem ama aşırı fark olcağını düşünmüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı