XPG SX8200 PRO hızı normal mi?

Berat Kayaaltı

Kilopat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba iki ay önce yeni bir sistem toplamıştım herhangi bir SSD testi yapmadım. SSD modeli XPG XPG SX8200 PRO 256 GB versiyonudur.
Sizce değerler normal mi?

Ekran görüntüsü 2021-03-26 160020.png

SX8200 PRO'nun sanırım yeni versiyonu var sizde. Yeni versiyonu eski versiyonundan daha kötü. Adata kimseye haber vermeden SX8200 Pro'nun kontrolcü ve NAND yongalarını daha kötü kontrolcü ve NAND yongaları ile güncellemişti. Hatta Reddit üzerinde bir kullanıcı 800 MB/s kadar hız kaybı olduğundan bahsediyordu yeni versiyonlarında.

SX8200 PRO'nun sanırım yeni versiyonu var sizde. Yeni versiyonu eski versiyonundan daha kötü. Adata kimseye haber vermeden SX8200 Pro'nun kontrolcü ve NAND yongalarını daha kötü kontrolcü ve NAND yongaları ile güncellemişti. Hatta Reddit üzerinde bir kullanıcı 800 MB/s kadar hız kaybı olduğundan bahsediyordu yeni versiyonlarında.
Eski sürüme geri dönme şansımız var mı peki ?

@Berat Kayaaltı Hocam bu yazılımsal bir şey değil. :) Adata bu SSD'yi sürekli başka parçalar ile güncelleyip sessiz sedasız tekrar piyasaya sürüyor. Versiyon olayını yanlış anladınız sanırım. :)
hm anladım şimdi teşekkür ederim, biraz şanssızlık olmuş

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı