Xposed Framework nasıl indirilir?

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
Xposed Framework resmi deposu uzun zamandır çökmüş hâlde. Nasıl indireceğim? LSPosed istemiyorum. Cihazım Android 10.

@Umut Nas @364809

Son düzenleyen: Moderatör:
Unoffical bir kaynaktan edinebilirsiniz ama Android 8 ya da 7'ye kadar desteği vardı diye hatırlıyorum.

Xposed ınstaller yazinca bir sürü kaynağı çıkıyor, güvenilirlik tartışılır. Root seçeneği ile kurulum olması lazım, installer ZIP dosyasını bulmak zor olabilir.

Unofficial bir kaynaktan edinebilirsiniz ama Android 8 ya da 7'ye kadar desteği vardı diye hatırlıyorum.

Xposed installer yazinca bir sürü kaynağı çıkıyor, güvenilirlik tartışılır. Root seçeneği ile kurulum olması lazım, installer ZIP dosyasını bulmak zor olabilir.
Onların bazılarını denedim, çalışmadı. İşin kötü yanı çökmüş depo sitesi de gözükmüyor aratınca. Kaldırmışlar sanırım. 4-5 aydır ulaşılamıyor.

Onların bazılarını denedim, çalışmadı. İşin kötü yanı çökmüş depo sitesi de gözükmüyor aratınca. Kaldırmışlar sanırım. 4-5 aydır ulaşılamıyor.

Xposed desteğini ve popülerliğini LSPosed e aktarınca yapımcı arkadaş uğraşmayı kesmiş olmalı. LSPosed tercih etmemenizin sebebi nedir?

Xposed desteğini ve popülerliğini LSPosed e aktarınca yapımcı arkadaş uğraşmayı kesmiş olmalı. LSPosed tercih etmemenizin sebebi nedir?
LSPosed'ı zaten kullanıyorum şu an. Fakat LSPosed'dan indirmiş olsam bile bazı modüller hata veriyor, Xposed Framework istiyor.
Screenshot_20221116-220750.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı