XPrime vs Fab V4 vs xRancer cross

Berserker44

Centipat
Daha fazla  
Kumaş oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. Sizce bu koltuklardan hangisini almam benim için daha iyi olur?

Ayrıca bu koltuk da seçenekler arasında değerlendirilebilir mi sizce?

Hocam fab V4 kullanıyorum 6-7 aydır sağladıkları destek çok iyi, kendi hatam yüzünden sağ kol kırıldı ücretsiz değişim sağladılar. Amörtisör ve tekerlek istedim ücretsiz değişim sağladılar, tekerlekler ömür boyu garanti kapsamındaymış. Ve şu an yaklaşık 14-16 saat arası PC kullanıyorum her şeyiyle beni gerçekten yormadan kullanım sağlıyor. Siyah olması ise leke tutmaması kirlenmemesi açısından önemli, ama size önerim gidip denemeniz olacak, ilerleyen dönem içinse future almayı düşünüyorum.

Hocam fab V4 kullanıyorum 6-7 aydır sağladıkları destek çok iyi, kendi hatam yüzünden sağ kol kırıldı ücretsiz değişim sağladılar. Amörtisör ve tekerlek istedim ücretsiz değişim sağladılar, tekerlekler ömür boyu garanti kapsamındaymış. Ve şu an yaklaşık 14-16 saat arası PC kullanıyorum her şeyiyle beni gerçekten yormadan kullanım sağlıyor. Siyah olması ise leke tutmaması kirlenmemesi açısından önemli, ama size önerim gidip denemeniz olacak, ilerleyen dönem içinse future almayı düşünüyorum.

Öncelikle tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Future yerine Fame serisini de değerlendirebilirsiniz diye düşünüyorum. İkisinde de 4D Kolçak kullanılmış. İkisinin de manyetik baş yastıkları var. Ve gördüğüm kadarıyla, her ne kadar tecrübe etmemiş olsam da, Fame serisinin oturak kısmındaki sünger dolgusu daha yoğun gibi geliyor bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı