Xrades siyah 120x60 cm XXL mouse pad alınır mı?

SteelSeries QCK medium kullanıyorum, komple masamı kaplatmak istiyorum, 120x60 SteelSeries QCK olsa direk alacağım da maalesef olmadığı için, sizce bu linkini bıraktığım ürün alınır mı? FPS oyuncusuyum. DeathAdder V2 Pro kullanıyorum.

Alınır, şahsen qck'dan daha da memnun edebılır veyahut aynı da gelebılır. Fıyatına gore oldukca kalıtelı.

QCK çok alıştım çok da sevdim ama masayı tam kaplayan bir QCK modeli bulamadığım için bunu almak istiyorum. Yorumları güzel, ürün FPS oyunları için kalitesiz midir?
Fiyatı çok fazla tabii.
QCK'dan daha memnun etmesi mümkün değil Xrades'in.

Fiyatı çok fazla tabii.
QCK'dan daha memnun etmesi mümkün değil Xrades'in.
Hocam çok teşekkür ederim ben bulamadım sağolun.
bu 122x59, acaba o 2cm rahatsız eder mi? masam tam 120.

Şuan bende QCK Edge modeli var çok küçük geliyor ve böyle bir modele geçesim var, keşke QCK'yi alırken bu modeli görseymişim. Önerir misiniz?

Almaya karar verdim, kötüysede en azından bütün masayı kaplarım üstüne QCK koyarım. Gelince buraya yazacağım.
Şimdiden hayırlı olsun.

Şu an bende QCK Edge modeli var çok küçük geliyor ve böyle bir modele geçesim var, keşke QCK'yi alırken bu modeli görseymişim. Önerir misiniz?

Şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim. Ben Xrades aldım şimdi, bu ay QCK karşılayacak bütçem yok, eğer Xrades kötüyse bir daha ki ay QCK 3XL bakacağım, Xrades'in iyi olup olmadığını buraya yazarım.

S: 250 x 210 mm (9,8 x 8,2 x in.)
M: 320 x 270 mm (12,6 x 10,6 in.)
L: 450 x 400 mm (17,7 x 15,7 in.)
XL: 900 x 300 mm (35,4 x 11,8 in.)
3XL: 1220 x 590 mm (48 x 24 in.)
4XL: 1220 x 762 mm (48 x 30 in.)
5XL: 1600 x 800 (63 x 31,5 in.)

Bütün QCK modellerinin boyutlarıymış belki konuya bakan arkadaşlara yardımcı olur bu.

Mouse pad bugün geldi, beni bayağı şaşırttı, çok iyi mouse pad, G PRO X Superlight ve DeathAdder V2 ile akıyor bildiğiniz, QCK'yı kaldırdım rafa, kesinlikle öneriyorum. Mouse Pad'de hafif bir koku mevcut, şimdi yıkayacağım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı