Şöyle bir mouse pad gördüm. Bu marka hakkında fazla bir bilgim yok. Fiyatı da ucuz. Wraith sitesinden baktım 1500 TL civarlarında mouse padler. Bu mouse pad nasıl alınır mı?
Bunu bende merak ediyorum mesela Xrades ile Sprit of Aim arasında fark var mı varsa fiyat farkına değecek bir fark mı?![]()
Şöyle bir mouse pad gördüm. Bu marka hakkında fazla bir bilgim yok. Fiyatı da ucuz. Wraith sitesinden baktım 1500 TL civarlarında mouse padler. Bu mouse pad nasıl alınır mı?
smoke series denilenlerin tasarımı baya hoşuma gitti sanırım alıp deneyeceğim![]()
Smoke series denilenlerin tasarımı bayağı hoşuma gitti sanırım alıp deneyeceğim![]()
ben siparişi oluşturdum ama daha kargoya verilmemiş. elime ulaşınca tekrar cevap yazarım deneyipHocam alırsanız bana da yazar mısınız kalitesini kayıp kaymadığını vs.
Hocam merhaba ulaştımı?ben siparişi oluşturdum ama daha kargoya verilmemiş. elime ulaşınca tekrar cevap yazarım deneyip
evet bu akşamüstü ulaştı, aqua control'ün yüzeyi gerçekten güzel longteng'e benziyor biraz. soft speed yüzey olanından da aldım ve onu daha çok beğendim. ama onun yüzeyinde leke gibi bir şey vardı o yüzden onu bi kenara kaldırdım satıcıya da durumu anlattım ve yıkamamı önerdi eğer geçmezse neler yapabiliriz bi bakalım dedi ben de yıkadım ama leke çıkmadı bakalım nasıl geçecek süreç. mousepad'e çok bütçe ayırmak istemiyorum diyorsanız değerlendirilebilir.Hocam merhaba ulaştımı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.