İnceleme xRancer Oyuncu Koltuğu

Son düzenleme:
Nerden çıktı şu XROVER karşıma ya.Ne güzel tam XRANCER’a karar vermiştim alıcaktım ama şimdi XROVER’ı görünce aynı koltuğa boşuna fazladan para vermek istemediğinden karar veremiyorum bir türlü.
XROVER’ın sanırım bugün indirimi son, yarın o da XRANCER’la aynı fiyat olacak.

Evet arkadaşlar son fikirlerinizi alalım ? Sizce hangisi tercih edilmeli ?

Bilemiyorum ki Xmax filan tercih edin bence

Xrancer ile Xrover'ın sosyal medya tasarımcıları bile aynı. Aynı medya şirketi ile çalışıyolar. Bunlar aynı firmalar mı anlamadım

Xrancer ile Xrover'ın sosyal medya tasarımcıları bile aynı. Aynı medya şirketi ile çalışıyolar. Bunlar aynı firmalar mı anlamadım

Muhtemelen iki daha fazla firma üretip daha fazla kar elde etmeye çalışıyorlar.

İki site de aynı sunucuya bağlı. Zaten az önce ikisini de erişemiyordum. Whois’den kontrol ettim. Aynı sunucuda barınıyolar. Bu da tesadüf olamaz heralde. Adama soruyorum sizin xrancer ile bağlantınız var mı diye. Eski çalıştığım yer, orayı bıraktım bu yeni firmam. Benim modellerim zaten bunlar diyor. Güvenilmez diyeceğim ama alan kişiler de var. Niye böyle bir şey yapmışlar anlamadım.

Biriniz de Xrover alıp yorumunu paylaşsa olmaz mı ? Yok mu hiç kendini kurban etmek isteyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…