İnceleme xRancer Oyuncu Koltuğu

Kullanan arkadaşlar şu an nasıl memnun mu? Şikayetçi olan da var epey. 2 ay sonra falan sıkıntı çıkarır mı sizce? Benimde şu an sıkıntılarım var, değişim yapacaklar fakat iade etmeyi düşünmüyor değilim.

Benim bir sıkıntım yok şükürler olsun. Sizin ne sıkıntınız var ? Marka ne XRancer mı ?

Benim bir sıkıntım yok şükürler olsun. Sizin ne sıkıntınız var ? Marka ne XRancer mı ?
Oyuncukoltugum'dan aldım ben hocam. Mekanizmadan çok hafif salınım yapıp bıraktığımda ses geliyor. Arkaya doğru yattıkça koltuğun derisinin sürtmesinden midir nedir ses geliyor fakat hepsinde var sanırım o ses.(Arkadaşımda xRancer var onda da var) Koltuk hafif sağa doğru ve sırt kısmı yamuk oda kullanıma engel değil ama sonuçta kusurlu. Bu kolçaklar hiç ama hiç güven vermiyor bu arada. Kafa yastığına da bir çözüm bulmak gerek. Genel olarak sıkıntı yok ama mekanizmada ki sesten dolayı rahatsız oldum. O sesi duymak için çok hafif sallanıp bırakmam gerekiyor onu da genelde yapmadığımdan sesi duymuyorum ama olmasını da istemem. Sizin rahatsız olduğun bir durum var mı hiç?

O deri sürtüşmesi bende de var ama çok az çok rahatsız etmiyor. Yastık sert evet ama Elyafla dolduracağım yakın zamanda. Kolçaklar evet çok sallantılı ama ileri geri gidebildiği için sallanıyor XDrive nasıl bilmiyorum. Keşke XDrive alsaymıydım evet alaydım keşke. Deri diye almadım ama alaydım. XRancer memnunum ama acemiler biraz.

xDrive 15'li için konuşursak eğer ben ikisi arasında konfor açısından fark olduğunu düşünmüyorum. Sanırım onunda kafa yastığı sert. Genel olarak konfor açısından hepsi aynı bence. Bu koltuklarda şu kolçakları daha güven verici bir şey ile değiştirirlerse ve baştan savma iş yerine düzgün üretim yaparlarsa xDrive fiyatları yerine tercih edilebilir.

Hocam yastığı ben sordum geçen de dedim size. Gidin Elyaf alın doldurtun. İçini açıp bakarsanız dökme sünger görecekseniz. Sert olması çok normal. Ben elyaf doldurmayı bilmiyorum. Babaanneme alıcam ona yaptırtcam.

Hocam ben elyafı sordum fakat eriyormuymuş neymiş pek sağlıklı değilmiş. Yani demek istediğim bu oyuncu koltukları hepsi aynı konfor açısından. Fazla uçmaya gerek yok diye düşünüyorum. İşte bazı kriterler var bahsettiğimiz şeyler ayırt edici olanlar.

Konfor olarak çok farklı olmaz ama kalite farkı olur.

Koltuğun kolçakları gevşedi arayıp sordum ve kolçakların altındaki 4 vidayı açıp, kapağı kaldırıp ortadaki vidayı sıkıp geri kapatmam söylendi. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara duyrulur.
Ben memnunum hocam, şu anda da hiçbir sorunu yok.
Sorun yok. Konuya beni etiketlemezseniz bildirim gelmiyor, bilginiz olsun.
@reddline usta e-mail adresini atar mısın rica etsem.

Son düzenleme:

Şu an nasıl almayı düşünüyorum sitesi güvenli mi bir de kolay kırılıyor mu özellikle kilolu biriyim sorun yaşar mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…