İnceleme xRancer Oyuncu Koltuğu

Hocam çözdüğünüze sevindim. Ürünü satın almayı bende düşünüyorum. Alan kişi sayısı bir hayli artı galiba. İlk kurulduğu günden beri araştırıyorum firmayı hakkında yeni yeni konuşmaya başlandı. Diğer arkadaşlar da alıp denesinler ona göre sipariş oluşturabilirim bende. Fatura gelmese firma ile görüşmeden maliyeye durumu ileteceğim ve bundan onlara bahsetmiycem. Sadece fatura isterim sizin gibi. Polemiğe girmeye gerek yok. Aldıkları cezaları kaçırılan vergilere saysınlar.

Hayırlı olsun şimdiden. Güle güle kullanın hocam.
Hocam XRancer ile konuştum söylediğim kodlar yarın sonmuş haberiniz olsun.
Ben pek de sıkıntı yapmayacağım. Koltuk parasını CS:GO'dan Operasyon sayesinde çıkardım. Gelince de bir inceleme ben yaparım.

Hocam XRancer ile konuştum söylediğim kodlar yarın sonmuş haberiniz olsun.

Bende de limit yok Neyse, ay başındaki fiyat durumuna göre davranırım. Çok yükselirse yeni arayışlara girerim belki. Sağolun.

İlk başta XPrime alacaktım zam yaptılar.
Benim de Boss Black ama stok yok yarın gelicek dediler.
Ben de Boss Black'i daha çok beğendim ama kısmet

Ben de direkt istedim ve hiç diretmeden verdiler. Evet dediğiniz gibi fatura kesmek zorundalar.
Siparişi verdim bakalım umarım memnun kalırım. Gelince inceleme yaparım.
Hortlatırsınız konuyu hocam.

Düzenleme: Bu arada konuya yazılan mesajlar bana bildirim olarak gelmiyor, faturayı yolladılar.
Bu arada normal olan model vücudunuzun yan kısımlarını daha iyi kavrıyor.

Boss Black baya iyiydi ama stok gelicek dediler güncellenmedi. Bügün de sondu kullanımı kullandım. Boss Green aldım. Tasarım olarak bana daha iyi geldi Boss modeli.

Boss Black baya iyiydi ama stok gelicek dediler güncellenmedi. Bügün de sondu kullanımı kullandım. Boss Green aldım. Tasarım olarak bana daha iyi geldi Boss modeli.
Hayırlı olsun hocam. Düz olan modelin kafa kısmında delik yokmuş gibi gözüküyor o yüzden tasarımı bozuyor fakat delik var, yastıktan ve açıdan dolayı pek gözükmüyor.

Hayırlı olsun hocam. Düz olan modelin kafa kısmında delik yokmuş gibi gözüküyor o yüzden tasarımı bozuyor fakat delik var, yastıktan ve açıdan dolayı pek gözükmüyor.
Sağolun. Destek baya iyi gibi bir sürü soru sordum hep cevapladılar. Bu satış öncesi desteklerini satış sonrası da yaparlarsa harika olur.

Sağolun. Destek baya iyi gibi bir sürü soru sordum hep cevapladılar. Bu satış öncesi desteklerini satış sonrası da yaparlarsa harika olur.
Ben genelde Instagram üzerinden görüştüm. Köklü bir firma profesyonelliğini beklersek emin olun fiyatlar bu kadar uygun olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…