İnceleme xRancer Oyuncu Koltuğu

Bu xrancer, xrover, rampage'in şoka gelen ilk koltuğu gibi ve daha adlarını duymadığınız bir sürü firmalar ürünlerini aynı fabrikada üretmektedir. Fabrika koltukları üretir ve firmalar üstüne markasını basar. O yüzden azcık sabredip para biriktirin, fazla verin ve düzgün ürün alın.

Ben memnunum. Zaten yukarıda da belirttiğim gibi çoğu firma dediğiniz gibi imalat yapıyor.
@reddline geldi mi hocam koltuk?

Ben memnunum. Zaten yukarıda da belirttiğim gibi çoğu firma dediğiniz gibi imalat yapıyor.
@reddline geldi mi hocam koltuk?
Yok hocam firmaya çok gıcık oldum. Kapanmadan dolayı sadece mevcut olduğu yerde dağıtım varmış. Cuma günü kargoya vermişler yazınca haberim oldu. Bügün de 1 mayıs dağıtıma çıkmadı.

Arkadaşlar ben de boss olmayan modelden aldım sırt yastığını çıkarttım sert geldi bana da boyun yastığı takılı.3. Güne geldim fakat koltuk sağa doğru eğiliyor sanırım.Hissedebiliyorum.Kolçaklar cidden berbat sağ taraftaki bir kere takılı kaldı sol taraftaki normal,butonları sert şuanlık gözlemlediklerim bunlar.

Ben de söyledim böyle böyle bir marka var. Yazılarınız bile aynı taklitçilerimiz dedi bilemiyorum.
XRancer ın sitesine kayıtlıyım.
Bu siteye kayıt olurken bilin bakalım ne oldu. E-posta sisteme kayıtlı.
Komedi gerçekten gülmekten yanağım ayrıldı.

Madem taklitçi sizin Database onlarda ne arıyor???
KVKK yı geçtim düpedüz yalancı bu firma. Ben böyle kıvırtan kişilerden kimsenin ürün almaması taraftarıyım. Burada kullandığınız mail ve şifrelerin intranetin her yerine yayılmasına hazır olun.

Keske XMAX yada XDrive alsaydim.
Arkadaşlar ürünü almasam parami iade ederler mi ?
Ben de öyle bir sey olmadı.

200 Lira aşağı verelim dedim ama sanırım beklentimi karşılamıcak.Yine de idare eder.Kargoyu açmadan veya geldiği gibi iade yollayabilirsin sanırım.Firmaya yaz instagram ve whatsapptan yazıyorum hemen cevaplıyorlar.

Bilmiyorum çoğu kisi memnun da ama firmaya yazın bı ürün hakkinda.

Yazdım bakalım sorunları bakalım ne dicekler iade mi alırlar parça mı yollarlar bilmiyorum.Youtubda bi abinin koltuğu da eğik ona parça yollamışlar düzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…