XS Max alınır mı?

triggerr

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 10k bütçem var XS Max mi daha mantıklıli olur yoksa XR mi? Kullanan kişiler veya deneyen kisilerin yorumlarini bekliyorum. Eski telefon falan demeyin su an zaten iPhone 7 kullanıyorum. Android falan da onermeyin mumkunse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, 10k bütçem var XS Max mi daha mantıklıli olur yoksa XR mi? Kullanan kişiler veya deneyen kisilerin yorumlarini bekliyorum. Eski telefon falan demeyin su an zaten iPhone 7 kullanıyorum. Android falan da onermeyin mumkunse.

XR da HD+ ekran var hocam. XS Max tabii ki. Ve XS Max OLED iken XR IPS LCD.

XS Max, XR'a göre daha iyi bir ekran (OLED ve daha yüksek çözünürlük), çift kamera ve premium malzeme sunuyor. Ancak pil ömrü konusunda XR daha avantajlı çünkü LCD ekranı daha az enerji tüketiyor. Eğer büyük ekran ve daha iyi kamera senin için önemliyse XS Max daha mantıklı olur, ama daha uzun pil ömrü istiyorsan XR daha iyi bir tercih olabilir.

Alınırda öyle aman aman değil,eskidi artık xs falan ama yinede o bütçeye güzel bulursanız alın.Xr ekranı çok kötü redmi alsan ekranı daha iyi olur o yüzden xs alın bence.

XS Max, XR'a göre daha iyi bir ekran (OLED ve daha yüksek çözünürlük), çift kamera ve premium malzeme sunuyor. Ancak pil ömrü konusunda XR daha avantajlı çünkü LCD ekranı daha az enerji tüketiyor. Eğer büyük ekran ve daha iyi kamera senin için önemliyse XS Max daha mantıklı olur, ama daha uzun pil ömrü istiyorsan XR daha iyi bir tercih olabilir.
Hocam o berbat ips ekranı alacağına xs alır şarjı az gitsin 1 saat çalışsın adam gibi ekranı olsun bence.

Alınırda öyle aman aman değil, eskidi artık XS falan ama yine de o bütçeye güzel bulursanız alın. XR ekranı çok kötü Redmi alsan ekranı daha iyi olur o yüzden XS alın bence.

Hocam o berbat IPS ekranı alacağına XS alır şarjı az gitsin 1 saat çalışsın adam gibi ekranı olsun bence.

Kesinlikle katılıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00