- Katılım
- 27 Şubat 2020
- Mesajlar
- 3.356
- Çözümler
- 6
Oyun içi mesela. Fan ayarları stok ayarlarda ellemedim hiçbir şey 75 dereceye gelmeden tam hıza geçmiyor ama onu biliyorum bir.
Tam hıza gelince ses fazla çıkıyor mu?
Oyun içi mesela. Fan ayarları stok ayarlarda ellemedim hiçbir şey 75 dereceye gelmeden tam hıza geçmiyor ama onu biliyorum bir.
Tam hıza gelince fan sesi duyulabilir oluyor da tam hıza gelmiyor.Tam hıza gelince ses fazla çıkıyor mu?
Tam hıza gelince fan sesi duyulabilir oluyor da tam hıza gelmiyor.
Ben bu değerleri boştayken alıyorumBenim sıcaklıklar en yüksek böyle.
Parçalar aynı sayılır hocam benim de kasam mesh değil mesela mid tower çok da büyük değil 3070ti tüm yeri kaplıyor zaten oyun oynarken kasaya değince kasa dışından sıcaklığı hissedebiliyorum ama yukarıdaki değerlerde takıldığından çok takmıyorum. Üste 2 tane fan taksam baya rahatlatır beni 4.0ghz maksimum boşta 34-35 derecelerde takılıyor.Ben bu değerleri boştayken alıyorumSıvı soğutma çoğunlukla sırf görüntü yemin ederim. Ama sistemim OC'li. 4.4ghz 1.3v sabit değerde. Ekran kartım da kasa küçük olduğundan hayli ısıtıyor yükteyken içerisini. Güçlü bir hava akışı olduğu icin ama kontrolde tutabiliyorum.
Eki Görüntüle 1491375
Parçalar aynı sayılır hocam benim de kasam mesh değil mesela mid Tower çok da büyük değil 3070 Ti tüm yeri kaplıyor zaten oyun oynarken kasaya değince kasa dışından sıcaklığı hissedebiliyorum ama yukarıdaki değerlerde takıldığından çok takmıyorum. Üste 2 tane fan taksam bayağı rahatlatır beni 4.0GHz maksimum boşta 34-35 derecelerde takılıyor.
Bu verdiğin özellikler arasında kasa modelin yok maalesef. Kasa modelinin fotoğrafını bulup atar mısın internetten?
Kule tipinde metal bloğa ikinci fan takmak sadece egzoza hava akışını hızlandırıyor onın dışında yararı olmuyor pek ya üste fan takmak daha mantıklı geliyor 2 taneeş dışarıya üfleyen kasa fanı taksam baya soğur.Uste sadece bir tane ve onu da kasanın arka kısmına doğru takman yeterli. Bir de radyatöre ikinci bir fan takmak bence pozitif bir durum katacaktır. Ben sıvı soğutmayı da pull&push şeklinde iki tarafı fanli olarak kullanıyorum. Çok daha seri soğutuyor anlık ısı piklerinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.