XT 224 vs Arctic Freezer 34

Benim sıcaklıklar en yüksek böyle.
Ben bu değerleri boştayken alıyorum :D Sıvı soğutma çoğunlukla sırf görüntü yemin ederim. Ama sistemim OC'li. 4.4ghz 1.3v sabit değerde. Ekran kartım da kasa küçük olduğundan hayli ısıtıyor yükteyken içerisini. Güçlü bir hava akışı olduğu icin ama kontrolde tutabiliyorum.

20220507_225957.jpg

Ben bu değerleri boştayken alıyorum :D Sıvı soğutma çoğunlukla sırf görüntü yemin ederim. Ama sistemim OC'li. 4.4ghz 1.3v sabit değerde. Ekran kartım da kasa küçük olduğundan hayli ısıtıyor yükteyken içerisini. Güçlü bir hava akışı olduğu icin ama kontrolde tutabiliyorum.

Eki Görüntüle 1491375
Parçalar aynı sayılır hocam benim de kasam mesh değil mesela mid tower çok da büyük değil 3070ti tüm yeri kaplıyor zaten oyun oynarken kasaya değince kasa dışından sıcaklığı hissedebiliyorum ama yukarıdaki değerlerde takıldığından çok takmıyorum. Üste 2 tane fan taksam baya rahatlatır beni 4.0ghz maksimum boşta 34-35 derecelerde takılıyor.

Parçalar aynı sayılır hocam benim de kasam mesh değil mesela mid Tower çok da büyük değil 3070 Ti tüm yeri kaplıyor zaten oyun oynarken kasaya değince kasa dışından sıcaklığı hissedebiliyorum ama yukarıdaki değerlerde takıldığından çok takmıyorum. Üste 2 tane fan taksam bayağı rahatlatır beni 4.0GHz maksimum boşta 34-35 derecelerde takılıyor.

Hocam benim kasam nasıl acaba meshmi anakart B510mh RAM 3200 MHz G.Skill 16 GB RX 6600 gigbayte i5 11400 işlemci Power Boost Power Boost vk- M202b.

@Airi @KafadanKontak

Son düzenleme:
Uste sadece bir tane ve onu da kasanın arka kısmına doğru takman yeterli. Bir de radyatöre ikinci bir fan takmak bence pozitif bir durum katacaktır. Ben sıvı soğutmayı da pull&push şeklinde iki tarafı fanli olarak kullanıyorum. Çok daha seri soğutuyor anlık ısı piklerinde.
Kule tipinde metal bloğa ikinci fan takmak sadece egzoza hava akışını hızlandırıyor onın dışında yararı olmuyor pek ya üste fan takmak daha mantıklı geliyor 2 taneeş dışarıya üfleyen kasa fanı taksam baya soğur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı