XYZ Printing DaVinci JR 1.0 alınır mı?

Hocam 4000TL'yi geçmeyecek bir öneri yapar mısınız? Eğer 3 Neo gibi bir ürün yoksa indirim beklemek zorunda kalacağım.

İndirim yerine artış olması daha olası bana göre. Bütçe sıkışık ise filament fiyatlarına da göz gezdir, Porima PLA 1kg 283TL mesela.

Daha ufak baskı hacimli bir şeye OK isen Ender 2 Pro'ya bakabilirsin, 3500TL civarına bulabilirsin.

İndirim yerine artış olması daha olası bana göre. Bütçe sıkışık ise filament fiyatlarına da göz gezdir, porima pla 1kg 283TL mesela.

Daha ufak baskı hacimli bir şeye ok isen ender 2 Pro'ya bakabilirsin, 3500TL civarına bulabilirsin.

Flament sıkıntı değil hocam, tekrardan teşekkürler. Hacim dışında çok fark var mı? Baskılar yapıp satmak istiyorum makine uzun süre çalışsa sıkıntı çıkar mı veya düzgün baskılar elde edebilir miyim?

Makinelerin özellikleri sitesinde yazıyor, oradan bakarsın, ben kalem kalem karşılaştırmadım.

Nette inceleme videoları baskı kalitesi hakkında fikir verir, benim gördüklerim iyi idi.

Son sorunun cevabı ne bu ürün için ne de başka bir ürün için bende yok, ben V2'yi hobi amaçlı kullandım ama hiçbir printerı 7/24 çalıştırmazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı