YaaniMail rezaleti

CEKİK

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Uzun bir süredir "YaaniMail" kullanıcısıydım ancak perşembe günü mailime hiçbir şekilde giriş yapamadım.

Şifremin ya da mail adresimin hatalı olduğunu söyleyen bir uyarıyla karşılaşıp durdum ama şifremin ve mail adresimin doğru olduğundan emindim.
Bir ihtimal çalınmış ya da dalgınlığıma gelebileceğini düşünerek şifremi unuttum seçeneğine tıkladım ve mail adresimi yazdığımda "hesap bulunamadı" uyarısıyla karşılaştım.
Hemen tekrardan kayıt olmaya çalıştığımda ise "bu mail adresi daha önce alınmış" uyarısını verdi ama hala şifremi unuttum kısmına girince "hesap bulunamadı" uyarısı veriyordu.
YaaniMail'in destek mailine mail attım erişemediğimi belirttim ancak bir dönüş alamadım. Turkcell müşteri hizmetlerini aradım onlar da YaaniMail servisine destek veremediklerini söylediler.
Tekrardan YaaniMail'in destek mailine bir mail attım yine dönüş alamadım.
Ve şu an tüm bankacılık, sosyal medya, Disney+ gibi içerik platformlarına kayıtlı olan mail adresime erişemiyorum.
Dün dizi izlemek için Disney+'a giriş yapmaya çalıştım ama mail adresime kod gönderdiği için giriş yapamadım ve bu sadece bir örnek.
Bu konu hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.

Geçmiş olsun hoca. Ne diyebiliriz ki. Daha güvanilir hizmetlere yönelmekten başka çaremiz yok.

Verileriniz Yaani'ye emanet edilecek kadar değersiz değildir.

Hiçbir zaman ilgilenmeyecekler. Kesinlikle çözüm odaklı bir firma değil.

O hala var mıydı ya Gmail'e geçmemeniz kötü olmuş geçmiş olsun.

Ücretli bir şey olsa anlarım, paraya konmaya çalışıyorlar falan derim de tamamen ücretsiz bir servis neden kendisine kar etmeyecek bir şey yapar ki?

O hala var mıydı ya Gmail'e geçmemeniz kötü olmuş geçmiş olsun.
Verileriniz Yaani'ye emanet edilecek kadar değersiz değildir.

Hiçbir zaman ilgilenmeyecekler. Kesinlikle çözüm odaklı bir firma değil.
Geçmiş olsun hoca. Ne diyebiliriz ki. Daha güvanilir hizmetlere yönelmekten başka çaremiz yok.
Açıkcası Turkcell'e aşırı sempatim vardı. En başından beri gerek operatör olarak gerek Lifebox bulut servisi olarak çoğu zaman da etkinliklerine katılıp destek olan biriydim ve YaaniMail servisine bu yüzden güvenmiştim ancak son zamanda hem benim yaşadıklarım hem de onların şirket olarak benim açımdan kötü yol izlemeleri gerçektten soğuttu.

Açıkcası Turkcell'e aşırı sempatim vardı. En başından beri gerek operatör olarak gerek Lifebox bulut servisi olarak çoğu zaman da etkinliklerine katılıp destek olan biriydim ve YaaniMail servisine bu yüzden güvenmiştim ancak son zamanda hem benim yaşadıklarım hem de onların şirket olarak benim açımdan kötü yol izlemeleri gerçektten soğuttu.
Tüketici Mahkemesine başvurun.

Olmuş bir kere yapacak bir şey yoksa eğer bir dahakine daha dikkatli olman gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı