Yabancı dil bilgisi nasıl kullanılabilir?

lLeaTT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12700H 2.30 GHz
Takılı RAM: 16,0 GB (kullanılabilir: 15,7 GB)
Sistem türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU
Meslek
Öğrenci
Çeviriye ihtiyaç duymadan İngilizce akademik makale okuyabiliyorum.

Kendimi çok rahat bir şekilde ifade edecek, günlük tutacak seviyede de Almanca biliyorum.

Bu dillerdeki yetkinliklerimi nasıl paraya çevirebilirim?

17 yaşındayım.

Yardımcı olmak amacıyla fikir belirten herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bulunduğun şehirde turizm varsa belki tur sirketlerinden rehberlik işi kovalayabilirsin, bazi firmalarin kokartsiz tur rehberliği yaptirdigini duymuştum. Çeviri ilanları verebilirsin biraz arastirip çünkü hangi sitelerden verilebiliyor tam bilmiyorum ama çevremde bu şekilde çeviri yaparak para kazananlar vardı çok değil ama ne olduysa kar sonuçta.

İngilizceden türkçeye anime/manga çevirileri yapabilirsin fansubları araştır.
Onlar maaşlı çalışmıyor bildiğim kadarı ile. Gönüllü yapıyorlar gibi birşey. Zaten artık yapay zekaya çevirtiyorlar gibi çünkü anime çevirileri son zamanlarda aşırı kötüleşti. Yani o alanda para yok bence.

Bulunduğun şehirde turizm varsa belki tur sirketlerinden rehberlik işi kovalayabilirsin, bazi firmalarin kokartsiz tur rehberliği yaptirdigini duymuştum. Çeviri ilanları verebilirsin biraz arastirip çünkü hangi sitelerden verilebiliyor tam bilmiyorum ama çevremde bu şekilde çeviri yaparak para kazananlar vardı çok değil ama ne olduysa kar sonuçta.
Bulunduğum şehirde turistik mekanların sayısının azlığından yola çıkarak sanıyorum ki turizm sektörü pek gelişmiş olmasa gerek. Çeviri işine göz atacağım, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı