Yabancı dil geliştirmek

HyperVAC

Hectopat
Katılım
30 Eylül 2017
Mesajlar
148
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an lise hazırlık öğrencisiyim B2 seviyesinde İngilizce biliyorum ve yeni bir dil öğrenmek istiyorum. Okulda 2. dil olarak Fransızca seçmiştim ve bana açıkçası zor geldi. Şu an aklımda Almanca var. Kurs haricinde nasıl öğrenebilirim veya geliştirebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Almanca'da pek farklı değil artikelleri adamı yorar. Fransızca ya da İspanyolca öğrenirsen diğer Latin dillerini öğrenmen de kolaylaşır. B2 açıkçası yeterli bir İngilizce değil kendini daha da geliştirmeye bak.
 
İngilizceni C seviyesine çıkar. Sonraki tavsiyem İspanyolca olurdu. Ama daha ticari istiyorsan zorluğuna katlanıp Rusça, Arapça öğrenebilirsin. Bu iki dil ülkede iş imkanını çok artırır.
 
Bak burada çoğu kişi, uzmanlarda dahil İngilizce den sonra gelecek en önemli dil nedir sorusuna cevap veremez. Ancak çoğu kişi bir fikir atar ortaya. Sen en iyisi temel olarak İngilizceyi öğren, ondan sonra ise zaten gideceğin ülke, çalışacağın firmaya göre değişebilir. Ya da hobi olarak da okuyabilirsin. :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı