Dil edebiyat, dilbilimi, öğretmenlik, mütercim tercümanlık, turizm rehberliği, çeviribilimi bölümlerine girebilirsiniz. Buradan daha detaylı bakabilirsiniz.
Lisans Tercih Sihirbazı
DiL puan türü ile öğrenci alan lisans programları için Tercih Sihirbazı ?yokatlas.yok.gov.tr
Benim düşüncem şu yönde hocam. İngilizceyi sonradan da öğrenebilirim yine de ama diğer dersler bana çok saçma geliyor ya, hiç hoşuma gitmiyor. Tabii bu kişiden kişiye değişir, yapan hepsinide yapabiliyor ama bilemiyorum ben sevmiyorum matematik haricindeki dersleri.@Barisdkmn formasyon alarak evet, KPSS'ye girerek devlete atanabiliyorlar. Onun dışında özel kurumlarda da çalışabilirler.
@Arel1 ilginiz varsa geçin, neden olmasın?
Benim düşüncem şu yönde hocam. İngilizceyi sonradan da öğrenebilirim yine de ama diğer dersler bana çok saçma geliyor ya, hiç hoşuma gitmiyor. Tabii bu kişiden kişiye değişir, yapan hepsinide yapabiliyor ama bilemiyorum ben sevmiyorum matematik haricindeki dersleri.
Matematiğin 4 işlem dışı birşeye yaradığı yok ( fonksiyon, polinom konuları v.s.) ama ingilizce herzaman her yerde lazım olur, yurt dışına seyahate çıktığında, İstanbul gibi metropol şehirlerde, v.s.
Sizce söylediklerime hak veriyormusunuz, dil seçmekten biraz korkuyorum sadece ilerde sıkıntı çıkarırmı bana ?
Dil seçimin diyorsun yani, sıkıntı çıkarmaz bence de.Dil ne gibi sıkıntı çıkarabilir ki? Dil bilmek aç bırakmaz seni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.