mikopasha Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 2 ay çok kötü beslendim yağlandım, yanaklarım falan şişti en hızlı yağı nasıl yakabilirim? Eski formuma ne kadar sürede gelirim?
2 ay çok kötü beslendim yağlandım, yanaklarım falan şişti en hızlı yağı nasıl yakabilirim? Eski formuma ne kadar sürede gelirim?
7 790529 Picopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 727 6 Mart 2025 #2 Her gün 45 dakika yani 6 bin adımı 5 km olarak yürürsen muhtemelen 1 aya gider ve kaslanırsınız da.
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.517 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #3 Seks Spor Diyet - Dengeli ve düzenli beslenme - Bol su - Öğün dışında yemek yememe..
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.089 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #4 mikopasha dedi: 2 ay çok kötü beslendim yağlandım, yanaklarım falan şişti en hızlı yağı nasıl yakabilirim? Eski formuma ne kadar sürede gelirim? Genişletmek için tıkla... Hızlı diye bir şey yok dostum bi kere onu aklından çıkar. Temiz beslen , kalori açığı ver ve hareketini arttır.
mikopasha dedi: 2 ay çok kötü beslendim yağlandım, yanaklarım falan şişti en hızlı yağı nasıl yakabilirim? Eski formuma ne kadar sürede gelirim? Genişletmek için tıkla... Hızlı diye bir şey yok dostum bi kere onu aklından çıkar. Temiz beslen , kalori açığı ver ve hareketini arttır.
Snowsat Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 4.713 Çözümler 9 Yer Sancaktepe Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Com Eng 6 Mart 2025 #5 Edmond_Dantes dedi: Hızlı diye bir şey yok dostum bir kere onu aklından çıkar. Temiz beslen, kalori açığı ver ve hareketini arttır. Genişletmek için tıkla... Yağ yakıcı anaboliklerle mümkün ama onu da önermiyorum.
Edmond_Dantes dedi: Hızlı diye bir şey yok dostum bir kere onu aklından çıkar. Temiz beslen, kalori açığı ver ve hareketini arttır. Genişletmek için tıkla... Yağ yakıcı anaboliklerle mümkün ama onu da önermiyorum.
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.089 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #6 Snowsat dedi: Yağ yakıcı anaboliklerle mümkün ama onu da önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız da onu kullanacak adam zaten burdan akıl alıyorsa sıkıntı büyük Trendyoldan Clenbuterol linki verir burdakiler
Snowsat dedi: Yağ yakıcı anaboliklerle mümkün ama onu da önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız da onu kullanacak adam zaten burdan akıl alıyorsa sıkıntı büyük Trendyoldan Clenbuterol linki verir burdakiler
mikopasha Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #7 Edmond_Dantes dedi: Hızlı diye bir şey yok dostum bi kere onu aklından çıkar. Temiz beslen , kalori açığı ver ve hareketini arttır. Genişletmek için tıkla... hocam sence ne kadar sürede yakabilirim sert diyetle şekeri ve hamur işlerini direk sıfırlıcam
Edmond_Dantes dedi: Hızlı diye bir şey yok dostum bi kere onu aklından çıkar. Temiz beslen , kalori açığı ver ve hareketini arttır. Genişletmek için tıkla... hocam sence ne kadar sürede yakabilirim sert diyetle şekeri ve hamur işlerini direk sıfırlıcam
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.089 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #8 mikopasha dedi: hocam sence ne kadar sürede yakabilirim sert diyetle şekeri ve hamur işlerini direk sıfırlıcam Genişletmek için tıkla... Boy , kilo , kas kütlesi vs çok değişken var hocam. Spor geçmişini ve boy kiloyu söyle üç aşağı beş yukarı tahmin ederiz.
mikopasha dedi: hocam sence ne kadar sürede yakabilirim sert diyetle şekeri ve hamur işlerini direk sıfırlıcam Genişletmek için tıkla... Boy , kilo , kas kütlesi vs çok değişken var hocam. Spor geçmişini ve boy kiloyu söyle üç aşağı beş yukarı tahmin ederiz.
mikopasha Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #9 Edmond_Dantes dedi: Boy , kilo , kas kütlesi vs çok değişken var hocam. Spor geçmişini ve boy kiloyu söyle üç aşağı beş yukarı tahmin ederiz. Genişletmek için tıkla... boy 178 kiloda 60 hocam 3 ay gibi diyete girmiştim arada sırada spor yapıodum yağ oranım 12 falandı şuan yağlandım yüzüm şişti bel çevrem kalınlaştı
Edmond_Dantes dedi: Boy , kilo , kas kütlesi vs çok değişken var hocam. Spor geçmişini ve boy kiloyu söyle üç aşağı beş yukarı tahmin ederiz. Genişletmek için tıkla... boy 178 kiloda 60 hocam 3 ay gibi diyete girmiştim arada sırada spor yapıodum yağ oranım 12 falandı şuan yağlandım yüzüm şişti bel çevrem kalınlaştı
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.060 Çözümler 47 Yer Mersin 6 Mart 2025 #10 Düzgün beslenme ve hareketli yaşam tarzı. Bunu bir standart haline getirmezsen 3 ayda kilo verir 3 ayda geri alırsın.
Düzgün beslenme ve hareketli yaşam tarzı. Bunu bir standart haline getirmezsen 3 ayda kilo verir 3 ayda geri alırsın.