Yağ yakımı için bisiklet mi, koşu bandı mı?

Yemene içmene dikkat etmen lazım en başta. Alıç sirkesi alıp her sabah aç karnına 1 kaşık dök üstüne su koy birazda limon sık ve iç.
Bisiklet daha iyidir hem vitamin alırsın güneşten hem temiz oksijen.
1 bardak mı kullanayım bunlar için? Bide gece yatmadan önce 1 kase yoğurt yakar mı?

Hocada aynısını söyledi hocam dedim ben kışın sonuna kadar güzel bir şeyler yapmak istiyorum dedi sen böyle devam et istikrarlı olur dedi ama internette gördüğüm insanlar 3 ayda ne vücutlar yapıyor. Ama özel üyelik alıyorlar da takviyeyle 3 ayda her yeri çıkar mı insanın?

Kişiden kişiye göre değişir sen çok genelleme yapmışsın.

Yemene içmene dikkat etmen lazım en başta. Alıç sirkesi alıp her sabah aç karnına 1 kaşık dök üstüne su koy biraz da limon sık ve iç.
Bisiklet daha iyidir hem vitamin alırsın güneşten hem temiz oksijen.

Kanka alıç sirkesi aldımda şnternette haftada 3 kere kullanın diyor ve salatanın yanında kullanabilirsiniz yazıyor. Sende her her sabah yap diyosun. Her sabah zararlı ve olmaz mı? Bir de elma sirkesini de gördüm hangi sirke yağ yakar yazdıgımda.

Kanka alıç sirkesi aldımda şnternette haftada 3 kere kullanın diyor ve salatanın yanında kullanabilirsiniz yazıyor. Sende her her sabah yap diyosun. Her sabah zararlı ve olmaz mı? Bir de elma sirkesini de gördüm hangi sirke yağ yakar yazdıgımda.
İkisi de yakar. Bir zararı olmaz suyla karıştırıp içeceksin içine bir yarımda limon sık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı