Yağ yakma önerisi

Hasan Aslivar

Hectopat
Merhaba, 1.78 boyunda, 77 kiloyum. Göbek var sadece, bir hayli fazla. Kollar falan normal, zayıf. Amacım yağ yakıp kas yapmak. Almam gereken kalorinin 2500 olduğunu öğrendim hesaplama sitelerinden de. Tavuk alacak durumum var. Bana 1800 kalorilik bir diyet listesi önerebilir misiniz? İçinde pirinç unu bulunmayan. Spor da yapıyorum, yeni başladım. 1 ay olacak. Haftada 4 gün bölgesel yapıyorum, arada kardiyo; 10 dakika bisiklet ve koşu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 1.78 boyunda, 77 kiloyum. Göbek var sadece, bir hayli fazla. Kollar falan normal, zayıf. Amacım yağ yakıp kas yapmak. Almam gereken kalorinin 2500 olduğunu öğrendim hesaplama sitelerinden de. Tavuk alacak durumum var. Bana 1800 kalorilik bir diyet listesi önerebilir misiniz? İçinde pirinç unu bulunmayan. Spor da yapıyorum, yeni başladım. 1 ay olacak. Haftada 4 gün bölgesel yapıyorum, arada kardiyo; 10 dakika bisiklet ve koşu.
Sabah kalk yumurtanı haşla ye 3 tane falan. Öğlen tavuk veya balık ye isteğe bağlı yarım ekmek yiyebilirsin. Akşama etli sebze yemekleri yiyebilirsin kalorileri oldukça düşüktür yani akşama az kalori bırakman lazım. Çok az hakkın kalırsa da çorba yiyebilirsin en düşük kalorili yemektir çorba çeşitleri. Kızartmadan uzak dur, tavuğu da haşlayarak ye. 1800 kalori hakkıyla boş beleş şeyler yemezsen krallar gibi yemek yiyebilirsin doyana kadar. Son olarak da şekeri bir süre tamamen kes; hedefine ulaşınca tekrar tüketmeye devam edebilirsin ama tabii ki azar azar. Son öğünü 17 gibi yesen iyi olur; sonrasında ağzına yiyecek sürme, sadece su iç. Bol su tüketimi de bir hayli önemli. İçebildiğin kadar 3-4 L içmeni öneririm.

Son düzenleme:
Biride bana yardimci olabilir mi yag oranimi dusurmek istiyoru makrolar nasil olmali
55 kiloyum 163 boyundayim 39 yasindayim
Yag oranim suan yuzde 22 lerde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı