Yağ yakmak için boks mu fitness mı?

322269

Hectopat
Hangisinde yağ yakıp kilo vermek kolay olur? Boks yaparken hep hareket halinde olduğumuz için kardiyo gibi olacağından yağ yakmak daha kolay olmaz mı?

Kardiyonun amacı direkt olarak yağ yıkımıdır . Boks ve fitness ise kas kütlesini arttırmak amacıyla yapılan sporlar olup gelişim esnasında harcanan eforla birlikte yağ yakımı gerçekleşir.
Fizik açısından en iyisi Fitness'a gitmek Full body antrenmanını attıktan sonra çıkarken bir 20 dk cila niyetine kardiyo yapmaktır. Böylece yağları çok kolay yakacaksınız ve fitness yaptığınız için aynı zamanda da kas kütleniz artacaktır.

Kardiyonun amacı direkt olarak yağ yıkımıdır . Boks ve fitness ise kas kütlesini arttırmak amacıyla yapılan sporlar olup gelişim esnasında harcanan eforla birlikte yağ yakımı gerçekleşir.
Fizik açısından en iyisi Fitness'a gitmek Full body antrenmanını attıktan sonra çıkarken bir 20 dk cila niyetine kardiyo yapmaktır. Böylece yağları çok kolay yakacaksınız ve fitness yaptığınız için aynı zamanda da kas kütleniz artacaktır.
Arkadaşa katılmakla birlikte bir fikir daha eklemek istiyorum, yaşına ve ne yapmak istediğine göre değişir, eğer yaşın ufaksa boks daha iyi bir seçenek olabilir bence.

Hangisinde yağ yakıp kilo vermek kolay olur? Boks yaparken hep hareket halinde olduğumuz için kardiyo gibi olacağından yağ yakmak daha kolay olmaz mı?
Önerim fitness. Antremandan sonra yapılan kardiyoyla yağ falan kalmaz.

Yaşım 15.Amacım, 20-25kg fazlam var onları vermek istiyorum.
Kilo boy neydi hocam.

Önerim bokstan yana olur. İstediğiniz kilo verimini ve kardiyoyu boks antrenmanında yaparsınız. Bir ağırlık çalışan olarak öneriyorum bunu.

Bokstaki kondisyon çalışması gerçekten çok iyi oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı