Nabız hangisinde yüksekse o daha etkilidir.İncline seviyesini en yüksek seviyeye alıp normal bir şekilde yürümek mi, yoksa incline olmadan hafif tempoda koşmak mı daha etkili?
Bugün İncline 12ye alıp hızı 5.0a aldım 20 dakika canım çıktı ama çok iyi terlettiYağ yakmak istiyorsanız incline'yi 12 ye alıp 4.5-5 de yürümek. İyi yağ yaktırır.
Vay o zaman güzel hocam. Ben dün arkadaşlarla dışarı çıkmıştım vallahi 15-20bin adım atmışımdır. Sonra spora geldim fazla adım attığımdan 10 dakika yaptım ben de 20 yapsam canım çıkardı herhalde. İyi yapmışsınız güzel.Bugün İncline 12ye alıp hızı 5.0a aldım 20 dakika canım çıktı ama çok iyi terletti
Yağ yakmak istiyorsanız Incline'yi 12'ye alıp 4.5-5 de yürümek. İyi yağ yaktırır.
kaç dakika?Bu şekilde haftada 4 gün kardio yaparım çok etkili, tavsiyemdir.
İncline yürüyüş 9 incline 5km 1 saat 30+30dk en etkilisi.İncline seviyesini en yüksek seviyeye alıp normal bir şekilde yürümek mi, yoksa incline olmadan hafif tempoda koşmak mı daha etkili?
hocam 2 saat nasıl yapacam onu imkansızİncline yürüyüş 9 incline 5km 1 saat 30+30dk en etkilisi.
2 saat demiyorum o çok fazla zaten.hocam 2 saat nasıl yapacam onu imkansız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.