Yağ yakmak için yumurta nasıl tüketilmeli?

Hocam wheyi sütle birlikte kullanmayayim mi?

Whey sütle çok boğuyor uzun zamandır bigjoy ve supplementler'ın whey proteinini kullanırım bir kere sütle içtim karın ağrısı gibi bir şey olmuştu ve midemde şişkinlik hissi yaptı tek bende mi bilmiyorum da suyla lakır lakır gidiyor.

Teşekkürler Hocam bende böyle bişey yapmıştım nasıl

Birde sütü neden önermiyorsunuz hocam wheyi sütle birlikte kullanmayayımmı
kalori çok düşük bu yüzden zamanla bazal metabolizman yavaşlayacak yağ yakımın durma noktasına gelecek, karbonhidrat az olduğu için günlük işlerini bile düzgün kafayla yapamayacak hale geleceksin bitkin düşüp, zayıflarsın ancak bu kadar kalori açığı yağın yanında aşırı kas yıkımına da neden olur sonra diyet yaptım ancak göbeğim hala duruyor gibi sorunlarla karşılaşacaksın. Süt de sindirimde gereksiz bir yer kaplıyor ihtiyacımız yok şuan, forma girdiğin zaman kullanırsın.

Günlük ihtiyacım 2780 kalori hocam sizin yazdıgınız programı direk oynamadan kullansam sıkıntı olmaz demı

Bide creatin kullanmalımıyım

Hocam 12 gün olmus bunu yazalı siz uyguluyorum o günden beri şekeride 0 a indirdim 2 kilo vermisim 12 günde kardiyoda günlük toplasan 15 dk kosu bandı 20 dk bisiklet yarım saat falan yapmısımdır bide mutfak tartımda yoktu porsiyonları göz karası koydum

Arkadaş 1hafta sonra kabızdan ölecek günlük 5 yumurta sarısı yüzünden.
Hocam cidden 3 yumurtayla bile kabız oldum 1 hafta adam akıllı tuvalete çıkamadım 3 4 lt su içtiğim halde

Çok güzel, devam et dostum başarılar dilerim.

Sarıyı azaltırsan kabız olmazsın. Bu arada disiplinin iyimiş ben olsaydım bırakmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…