Yağ yakmak için yumurta nasıl tüketilmeli?

Hocam wheyi sütle birlikte kullanmayayim mi?

Whey sütle çok boğuyor uzun zamandır bigjoy ve supplementler'ın whey proteinini kullanırım bir kere sütle içtim karın ağrısı gibi bir şey olmuştu ve midemde şişkinlik hissi yaptı tek bende mi bilmiyorum da suyla lakır lakır gidiyor.

Teşekkürler Hocam bende böyle bişey yapmıştım nasıl

Birde sütü neden önermiyorsunuz hocam wheyi sütle birlikte kullanmayayımmı
kalori çok düşük bu yüzden zamanla bazal metabolizman yavaşlayacak yağ yakımın durma noktasına gelecek, karbonhidrat az olduğu için günlük işlerini bile düzgün kafayla yapamayacak hale geleceksin bitkin düşüp, zayıflarsın ancak bu kadar kalori açığı yağın yanında aşırı kas yıkımına da neden olur sonra diyet yaptım ancak göbeğim hala duruyor gibi sorunlarla karşılaşacaksın. Süt de sindirimde gereksiz bir yer kaplıyor ihtiyacımız yok şuan, forma girdiğin zaman kullanırsın.

kalori çok düşük bu yüzden zamanla bazal metabolizman yavaşlayacak yağ yakımın durma noktasına gelecek, karbonhidrat az olduğu için günlük işlerini bile düzgün kafayla yapamayacak hale geleceksin bitkin düşüp, zayıflarsın ancak bu kadar kalori açığı yağın yanında aşırı kas yıkımına da neden olur sonra diyet yaptım ancak göbeğim hala duruyor gibi sorunlarla karşılaşacaksın. Süt de sindirimde gereksiz bir yer kaplıyor ihtiyacımız yok şuan, forma girdiğin zaman kullanırsın.
Günlük ihtiyacım 2780 kalori hocam sizin yazdıgınız programı direk oynamadan kullansam sıkıntı olmaz demı

Bide creatin kullanmalımıyım

Dostum gün içerisindeki kalori alımın önemli 10 15 20 yumurta yiyerek de kilo verebilirsin, sadece yumurta özelinde değil neyi ne kadar yediğin önemli. Öncelikle günlük kalori ihtiyacını öğrenmelisin bunu calorie calculator gibi sitelere belli özelliklerini yazarak öğrenebilirsin, yağ yakmak için günlük kalori ihtiyacından 500-600 kalori açığı oluşturmalısın yapman gereken ilk şey bir hassas mutfak terazisi almak ve yediğin şeylerin gramını çiğ olarak tartıp ölçüp yemek ve fatsecret-yazıo gibi kalori sayaç uygulamalarına yediğin yemekleri ekleyeceksin bu uygulamalar otomatik olarak kalorini hesaplayacak. Ortalama 2000 kalorilik örnek bir gün içi beslenmesi vereyim ben.

-------------------------------
ÖNEMLİ=Ağırlıkların hepsi gıdaların çiğ hali olacak.

-------------------------------

SABAH KAHVALTISI

50 GRAM YULAF (KASEYE KOY KETTLE DAN KAYNAR SU DÖK ÜZERİNİ GEÇENE KADAR)

Üzerine 20 gram şekersiz %100 fıstık ezmesi (Suyu döktüğün gibi yulafın üzerine fıstık ezmesini ekle karıştır, ayrıca yulafı tatlandırmak için toz tatlandırıcı kullanabilirsin ben cookies&cream toz aroma kullanıyorum pan diye bir markanın)

YANINDA 3 TAM YUMURTA HAŞLANMIŞ

--------------------------------

ÖĞLEN

100 GRAM (YAĞSIZ TUZSUZ) DÜZ HAŞLAMA TAM BUĞDAY MAKARNA (Tam buğday makarna bulgur ve pirinç ile aynı gramajda değiştirilebilir hangisini seviyorsan)
100 GRAM DOMATES RENDESİ(TAVUĞU YAĞSIZ SOTELEYİP ÜZERİNE DÖKÜYORUM)
200 GRAM TAVUK GÖĞSÜ
YEMEKLERİ YAPARKEN YAĞ KULLANMIYORUZ

BU ÖĞÜNÜN ÜZERİNE HEPSİNİ KARIŞTIRIP 1 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI DÖKÜP KARIŞTIRALIM

---------------------------------
AKŞAM

ÖĞLEN BESLENMESİNİN ÖLÇÜLERİ VE GIDALARININ BİREBİR AYNISI AYNI TENCEREDE YAPIP 2 YE BÖL Bİ ÖĞLEN 1 AKŞAM YE

!!!!ÖNEMLİ NOTLAR!!!!!

TAM BUĞDAY MAKARNA BULGUR VE PİRİNÇ İLE DEĞİŞTİRİLEBİLİR.

TAVUK GÖĞSÜ AYNI KALORİ VE MAKROLARDA YAĞSIZ KIRMIZI ET BONFİLE İLE DEĞİŞTİRİLEBİLİR.

YEMEKLERİN ÜZERİNE DİLEDİĞİN MİKTARDA TUZ AT.

GÜNLÜK 3 LT SU ALIMI, YEMEKLERİN YANINDA YEŞİLLİK SINIRSIZ YENİLEBİLİR.

SÜT YOĞURT PEYNİR VESAİRE YOK, AYÇİÇEK YAĞI VS. YOK, ŞEKER KESİNLİKLE YOK, PİS GIDALAR YOK, RAFİNE VE AMACA YÖNELİK BASİT BESLENME.

MEYVE SADECE BERRY SINIFI ÇİLEK YABAN MERSİNİ VS. AZ MİKTARDA OLABİLİR.

KALORİSİZ İÇECEKLER ABARTMADAN SERBEST (ZERO KOLA ŞEKERSİZ İÇECEKLER VS.).
------------------------------------

Dostum sana dengeli erişilebilir ve doğru bir beslenme hazırladım belli ki karbonhidrat neredeyse yemiyorsun 3 5 yumurta işine girmene gerek yok, bu en basit ve ekonomik olarak işini en sağlıklı biçimde görecektir, bunun yanında ağırlık antrenmanı ve cardiolarını eklersen çok iyi bir sonuç alırsın. Ücretsiz şekilde bu kadar yardımcı olabilirim üstün körü umarım uygularsın iyi süreçler diliyorum.
Hocam 12 gün olmus bunu yazalı siz uyguluyorum o günden beri şekeride 0 a indirdim 2 kilo vermisim 12 günde kardiyoda günlük toplasan 15 dk kosu bandı 20 dk bisiklet yarım saat falan yapmısımdır bide mutfak tartımda yoktu porsiyonları göz karası koydum

Arkadaş 1hafta sonra kabızdan ölecek günlük 5 yumurta sarısı yüzünden.
Hocam cidden 3 yumurtayla bile kabız oldum 1 hafta adam akıllı tuvalete çıkamadım 3 4 lt su içtiğim halde

Hocam 12 gün olmus bunu yazalı siz uyguluyorum o günden beri şekeride 0 a indirdim 2 kilo vermisim 12 günde kardiyoda günlük toplasan 15 dk kosu bandı 20 dk bisiklet yarım saat falan yapmısımdır bide mutfak tartımda yoktu porsiyonları göz karası koydum

Hocam cidden 3 yumurtayla bile kabız oldum 1 hafta adam akıllı tuvalete çıkamadım 3 4 lt su içtiğim halde
Çok güzel, devam et dostum başarılar dilerim.

Hocam 12 gün olmus bunu yazalı siz uyguluyorum o günden beri şekeride 0'a indirdim 2 kilo vermisim 12 günde kardiyorda günlük toplasan 15 dk kosu bandı 20 dk bisiklet yarım saat falan yapmısımdır bir de mutfak tartımda yoktu porsiyonları göz karası koydum.

Hocam cidden 3 yumurtayla bile kabız oldum 1 hafta adamakıllı tuvalete çıkamadım 3 4 lt su içtiğim halde.

Sarıyı azaltırsan kabız olmazsın. Bu arada disiplinin iyimiş ben olsaydım bırakmıştım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı