Emre.Upset
Hectopat
Toplam 600-700 TL civarındaBütçeniz ne kadar hocam?
Serum almama gerek var mı hocam?![]()
Bioderma Atoderm Cream Nemlendirici Krem 200 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bioderma Atoderm Cream Ultra Normal ve Kuru Ciltler için Nemlendirici Yüz ve Vücut Bakım Kremi 200 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
L
L'Oreal Paris Paris Saf Kil Detoks Maskesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu üçünü alın. Kullanımını biliyorsunuzdur diye düşünüyorum. Sabah kalktıktan sonra, akşam yatmadan önce temizleyici jel ile yüzünüzü mutlaka yıkayın. Günün diğer vakitlerinde soğuk suyla yıkayabilirsiniz. Kil maskesi haftada 2 kere olsa yeterli. Nemlendirici sabah cilt jel ile yıkandıktan sonra kullanılabilir.
Bunun dışında unutmayın ki bu ürünler sihirli değil. Önemli olan beslenme ve günlük faaliyetleriniz. Siz her gün abur cubur yiyip, telefon oynarsanız bu ürünlerin etkisi minimum olur. Ama sağlıklı beslenmeye özen gösterip arada yürüyüş vs. de yaparsanız maksimum etkide fayda gösterecektir.
Serum almama gerek var mı hocam?
Akşam nemlendirici krem kullanmama gerek var mı yoksa sadece temizleyici jel mi kullanayım hocam?Bunları bir kullanın, 1 ay sonra sonuçları yazın. Atıyorum ciltteki bazı sorunlar hala geçmediyse o zaman ona uygun serum öneririz.
Akşam nemlendirici krem kullanmama gerek var mı yoksa sadece temizleyici jel mi kullanayım hocam?
Ekstradan peeling alsam nasıl olur hocam?Kullanabilirsiniz tabii. Hatta normalde öyle yapıyorlar fakat mesela ben gece yatmadan önce sürmüyorum. Öyle önemli bir nedeni yok sadece yastıkta yatarken yüzümde krem olmasını sevmiyorum doğrusu. Siz tercihe bağlı kullanabilirsiniz.
Ekstradan peeling alsam nasıl olur hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.