Yağmacı Karambit alınır mı?

Benim bu şekilde gözüküyor hocam burada sizce ne eksik gibi gözüküyor? Bıçak yerine.

Tabii ki Guardian. Bende 3 Guardian skini var hala RGX'e para vermek istiyorum ben Guardian bağımlısı oldum galiba.

1693259159736.png

Ghost'a yatırma sadece pistolda oynanan saçma bir pistol. Başkalarından daima bulabilirsin. Guardian ile eco çalabilmek varken ghost skini alınmaz.

Asil Karambit'i görmemişim fakat hala yağmacı karambit satın alınabilir.

Benim şaheser envanterim.

Eki Görüntüle 1921849

Keşke yağmacı yerine RGX Guardian alsaymışım.

Eki Görüntüle 1921850
hocam guardiana biraz fazla yüklenmişsiniz gibi sizde.bence öncelikle ghost,sheriff,phantom,vandal,spectre gibi silahlara birer skin şart.ondan sonrasında ise yine birer adet olmak üzere operatör,marshall,guardian ve bulldoga yönelmek gerek.

Tabii ki Guardian. Bende 3 Guardian skini var hala RGX'e para vermek istiyorum ben Guardian bağımlısı oldum galiba.

Eki Görüntüle 1921855

Ghost'a yatırma sadece pistolda oynanan saçma bir pistol. Başkalarından daima bulabilirsin. Guardian ile eco çalabilmek varken ghost skini alınmaz.
sıkıntı yok hocam bıçak parasına hem ghosta hem de guardiana birer skin çekebilir :)

Hocam guardiana biraz fazla yüklenmişsiniz gibi sizde. Bence öncelikle ghost, sheriff, Phantom, vandal, spectre gibi silahlara birer skin şart. Ondan sonrasında ise yine birer adet olmak üzere operatör, Marshall, Guardian ve bulldoga yönelmek gerek.

Yanlış.

Öncelikle hep oynadığın silah vandal diyelim. Sonrasında eco tur çalabileceğin silahlar Guardian ve bulldog.

Sonrasında sheriff veya Marshall alınabilir.

En son sıklıkla Phantom oynuyorum diyorsanız Phantom alınır. Daima operator çekmiyorsanız operator skini almak saçma. Spectre sadece 2. tur oynanılıyor.

Yanlış.

Öncelikle hep oynadığın silah vandal diyelim. Sonrasında eco tur çalabileceğin silahlar Guardian ve bulldog.

Sonrasında sheriff veya Marshall alınabilir.

En son sıklıkla Phantom oynuyorum diyorsanız Phantom alınır. Daima operator çekmiyorsanız operator skini almak saçma. Spectre sadece 2. tur oynanılıyor.

Dostum guardiana 3 skin almak mi doğru olan sence? Ve ghost tüm elolarda ilk el en çok tercih edilen silah. Skin şart oğlu şart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı