Hocam siz nasıl sürekli skin degisiyonuz ya
ben 3 yıldır yağmacı hançer kullaniyorum
Bir zaman sonra sıkıyor fakat farklı renkleri ile hatta bazen animasyonları kapatıp kullanılabilecek çok güzel bir bıçak.
Onun yanında RGX katana bakmayı unutmayın.
Envanterini atmadan skin öneremem lakin deliler gibi 3-4 tane vandal alacağına önce envanter diz ecolarda Guardian, Marshall, sheriff illahi oynanıyor sonrasında ghost tarzı skinler ve en son ikinci bir vandal, Phantom gibi dizebilirsin.
Uzun süre kullandım nedense beni çok sıkmıştı.Rgx katanaya bi göz atın bence.Arkadaşalar 4600VP var yağmacı karambit alınır mı? Veya o fiyata önereceğiniz skin var mı?
Champions Phantom.
Champions kelebek.
Gaia vandal.
Champions vandal.
İyon vandal.
Asil Karambit.
Yağmacı spectre.
Seri tetik sheriff.
Yağmacı op var.
Zaten halihazırda asil karambit ve kelebek varken biraz gereksiz olabilir.Champions Phantom
Champions kelebek
Gaia vandal
Champions vandal
İyon vandal
Asil Karambit
Yağmacı spectre
Seri tetik sheriff
Yağmacı op var.
Zaten halihazırda Asil Karambit ve kelebek varken biraz gereksiz olabilir.
Bıçakta sıktı ikisde ama bıçak almakta saçma geliyor bu vpye 2 tane 1775VPLIk skin alınabiliyor.
Benim bu şekilde gözüküyor hocam burda sizce ne eksik gibi gözüküyor? bıçak yerineAsil Karambit'i görmemişim fakat hala yağmacı karambit satın alınabilir.
Benim şaheser envanterim.
Eki Görüntüle 1921849
Keşke yağmacı yerine RGX Guardian alsaymışım.
Eki Görüntüle 1921850
ghost skini lazım hocam.Benim bu şekilde gözüküyor hocam burda sizce ne eksik gibi gözüküyor? bıçak yerine
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.