Yağmacı Vandal yerine Yitik Vandal alınır mı?

En sevdiğim skin asildir ama almam. Ejder alırdım çünkü One tap atabilen biri değilim.
Ben ejderi bek sevmiyorum. Asili bekleyebilirim ama fiyatı biraz daha pahalı.
En sevdiğim skin asildir ama almam. Ejder alırdım çünkü One tap atabilen biri değilim.
Ben de spray değil one tap seviyorum o yüzden Yağmacı alacaktım. Bence mağzamdayken yitik alayım gitsin dostlar ya sonuçta sadece hissiyat. Hayatımı mahvetmeyecek ya da kurtarmayacak :)

Hangisinin görünüşünü seviyorsan onu al. Bir skin sana headshot attırmaz. Psikolojik olarak öyle düşündürür.

Hocam aldırır bu videoyu izleyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam aldırır bu videoyu izleyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet bu da bir gerçek. Ejder daha kıpır kıpır olduğu için spray atma konusunda daha iyi hissettiriyor.

Ya ben anlamıyorum neden istediğimiz skini istediğimiz an alamıyoruz biz ya. Bence çok saçma.
Saçma olan skinlerin hissiyatının ve sesini farklı olması. Parası yatırmayan adamdan bu şekilde başkalarının direk olmasa bile önüne geçmesi saçma. Sonuçta hile veya aim'e doğrudan yardımcı olan bir şey değil ama sadece basit kaplama olarak kalıp ses efektini bedava sunsalar daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı