[Yakalandı] Dolandırıcılık - Yahya Kemal Aksoy

Yahya Kemal Aksoy adıyla dolandırıcılık yapan şahıs ve beraberindeki 2 kişi yakalanmıştır, bilginize :) Vatana, millete hayırlı uğurlu olsun. Geriye Murat Özgür hesap numarası ve tc numarasını kullanan şahıs ve önümüze çıkacak olan diğer dolandırıcılar kaldı. Herkese teşekkürler ve geçmiş olsun...Olayı teyit edip tekrar yazacağım buraya...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahya Kemal Aksoy adıyla dolandırıcılık yapan şahıs ve beraberindeki 2 kişi.Yakalanmıştır bilginize :) ...
Doğruluk derecesi nedir acaba? Benim de bu şahsa açılmış bir davam mevcut. Elimde birden fazla telefon numarası, çeşitli yerlerden toparladığım aynı zamanda sahibinden.com üyelik numarası, ID, isimleri, tarafımıa ilettiği TC numarası herşey mevcut. Eğer ki net olarak yakalanmadıysa bu bilgileri herkesle paylaşabilirim..

Şu an için takipteyim öyle çok geniş bir çevrem yok rica üzerine iz sürebileceğim sadece topladığım tüm belgeleri savcılığa ek olarak veriyorum o kadar. İşlemi hızlandırabilecek birileri varsa yardımcı olursa çok sevineceğim, yeter ki yakalansın. Başka çoluk çocuğu olanların helal kazandıkları rızklarını çalmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yaklaşık 2 hafta önce gtx 1060 alıcaktım. Ahmet Aslantaş kullanıcı adıyla bana öğrencisin felan diyerekten 770 TL'ye sattı. Kargo 3 gün olmasına rağmen gelmedi. Ben de hemen siber suçlara başvurdum 2 haftadır bekliyorum. Polis paramı alacağımı adliyeye çıkacağımı söyledi halen bekliyorum. Yardımcı olun lütfen, ne yapmam gerek?

Birde ismi Murat Özgür atme ismi.
Hocam siber suçlara nasıl başvuru yaptınız acaba ? İnternet üzerinden mi yoksa şahsi olarak mı başvuru yaptınız ? Ben de aynı şekilde dolandırıldım. RX 480 ekran kartını 700₺ almaya çalıştım maalesef. Rica etsem bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?

Hocam siber suçlara nasıl başvuru yaptınız acaba ? İnternet üzerinden mi yoksa şahsi olarak mı başvuru yaptınız ? Ben de aynı şekilde dolandırıldım. RX 480 ekran kartını 700₺ almaya çalıştım maalesef. Rica etsem bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?
Mağdur olanlar direk olarak savcılığa gitsinler dilekçe versinler işiniz hızlı çözülür karakol, sibersuçlar vs. çok uğraştırıyor bin tane naz yapıyor.

Mağdur olanlar direk olarak savcılığa gitsinler dilekçe versinler işiniz hızlı çözülür karakol, sibersuçlar vs. çok uğraştırıyor bin tane naz yapıyor.
Teşekkürler hocam. Whatsapp konuşmalarının ve diğer kanıtların resmini CD'ye atıp dilekçe yanında verebiliyor muyuz ? Yoksa daha sonra mı istiyorlar kanıtları.

Teşekkürler hocam. Whatsapp konuşmalarının ve diğer kanıtların resmini CD'ye atıp dilekçe yanında verebiliyor muyuz ? Yoksa daha sonra mı istiyorlar kanıtları.
Tabi ki dilekçeye ek olarak çıktıda alabilirsiniz zaten çıktı da alsanız sizden CD/DVD istiyorlar.
Ayrıca 5 gün önce LETGO ya ilan açmış inşallah yakalanır.

Tabi ki dilekçeye ek olarak çıktıda alabilirsiniz zaten çıktı da alsanız sizden CD/DVD istiyorlar.
Ayrıca 5 gün önce LETGO ya ilan açmış inşallah yakalanır.
Umarım yakalanır hocam.

Yahya Kemal Aksoy hakkinda 21mart 2017 de savciliga suc duyurusunda bulundum
2500tl dolandirdi. Bundan sonraki surec ne olur ??

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı