[Yakalandı] Dolandırıcılık - Emre Göktaş

Evet. Onun için diyorum polise değil direkt savcılığa başvuru yapınız. Çok zorlu bir şey değil gidip savcıya ifadenizi veriyorsunuz soruşturma başlatılıyor ve savcılık bilgi toplamaya başlıyor sonra sizi ilgilendiren pek bir şey yok herhangi bir şehirde bile olsanız yazılı olarak takip edebilirsiniz. Şikayetçi olmak isteyen arkadaşlar için nasıl ne yapacağı ile ilgili bilgi vererek yardımcı olurum. E posta adresim aercan001@hotmail.com her zaman ulaşabilirsiniz.

Telekomünikasyon firmasında çalışan kişi kimlik fotokopisi alırken kimliği ele geçirmiş ise o zaman polis bundan sorumlu olmaz ya da bunun benzeri şekilde polisin kimlik ibraz etmek zorunda kaldığı kurumlarda çalışan personel bu dolandırıcılığı yaparsa kimliği ele geçirilen kişi sorumlu olmaz.
Aynen, gerekli işlemler yapılacak.

Gelişmeleri buraya yazarsanız seviniriz, mahkemenin olacağı ilde technopat ailesi olarak destek gerekli. Şahsen istanbulda olursa ben gelmek isterim. Ayrıca yüzüne tükürmelik bu karaktersizler. Bence herkesin arkadaşa destek olması lazım başıma daha önce geldi çok geçmiş olsun kardeşim.

Arkadaşlar ben öğretmenim maalesef araştırma yapmadan arkadaşla alışveriş yapıyordum. Benden kimliğimin fotoğrafını istedi attım. Sonra bu konuyu gördüm arkadaşı uyardım şimdi beni tehdit ediyor. Ya bana parayı at yada kimliğini kullanırım diye.

Adım Ömer Faruk İHTİYAR
Dikkatli olunuz.

Bunlarda mesajlaşmalarımızın bir kısmı.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    111,3 KB · Görüntüleme: 605
  • 2.png
    2.png
    104,6 KB · Görüntüleme: 618
  • 3.png
    3.png
    109 KB · Görüntüleme: 555
  • 4.png
    4.png
    111,3 KB · Görüntüleme: 573
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben öğretmenim maalesef araştırma yapmadan arkadaşla alışveriş yapıyordum benden kimliğimin fotoğrafını istedi attım sonra bu konuyu gördüm arkadaşı uyardım şimdi beni tehdit ediyor ya bana parayı at yada kimliğini kullanırım diye
Adım Ömer Faruk İHTİYAR
Dikkatli olunuz.

Bunlarda mesajlaşmalarımızın bir kısmı
Geçmiş olsun. Arkadaşlar kimseye kimlik fotoğrafı filan atmayınız. Memursanız karşı tarafa çalıştığınız yeri söyleyin karşı taraf internet yolu ile iş yerinizin telefon numarasını bulsun arayıp adınızda memur olup olmadığını öğrensin mümkünse telefonunuzu istesin kendinizi bu şekilde ispat edin.

Merhabalar. Letgoda Playstation 4 ilanı üzerine iletişime geçtim temiz ve güzel içerikli bir Playstation'ı uygun fiyata koymuş. Yazıştık bana şilede olduğunu söyledi. Ben avcılarda yaşıyorum bu arada. Anlaştık gelir alırsın dedi ya da istersen kurye ile yollayabilirim dedi. Ve bana polis memuru kimliğinden tutun son bir haftada yaptıgı en az 10 alışverşin dekontunu gösterdi ( dolandırdığı kişilerden istediği dekontlar ) altından girdi üstünden çıktı normalde hayatta böyle bişeye göz yummam. Fakat bahsi geçen memurumuzu Facebook'tan da arattım öyle bir şahıs var ve emniyet genel müdürlüğünde çalışıyor. Ben de malum öğrenciyim fırsatı kaçırmayayım diye gönderdim parayı. Şimdi elimde kullandıgı hesap numaraları telefon numarası bir tc kimlik no bulunuyor. Yarın önce bankaya sonra karakola gideceğim. Rica etsem palee07@windowslive.com adresine her hangi gelişme bilgi alışverişi yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hiç mi televizyon izlemiyorsunuz. Daha görmediğiniz bilmediğiniz birine peşinen para verilir mi? Polismiş, polis dolandırıcı olamaz mı? Namussuz olamaz mı? Bu devirde babana bile güvenme denen birşey var. Siz sadece bir nick ve resme nasıl güvenirsiniz. Ben GET ile satmaya bile korktum. Ya aldığı halde onaylamaz ise diye, neyle ispat edeceksin.

Merhabalar. Letgoda playstation4 ilanı üzerine iletişime geçtim temiz ve güzel içerikli bir playstation ı uygun fiyata koymuş yazıştık bana şilede olduğunu söyledi ben avcılarda yaşıyorum bu arada. Anlaştık gelir alırsın dedi ya da istersen kurye ile yollayabilirim dedi. Ve bana polis memuru kimliğinden tutun son bir haftada yaptıgı en az 10 alışverşin dekontunu gösterdi( dolandırdığı kişilerden istediği dekontlar ) altından girdi üstünden çıktı normalde hayatta böyle bişeye göz yummam. Fakat bahsi geçen memurumuzu facebook dan da arattım öyle bir şahıs var ve emniyet genel müdürlüğünde çalışıyor. Ben de malum öğrenciyim fırsatı kaçırmayayım diye gönderdim parayı. Şimdi elimde kullandıgı hesap numaraları telefon numarası bir tc kimlik no bulunuyor. Yarın önce bankaya sonra karakola gideceğim. Rica etsem palee07@windowslive.com adresine her hangi gelişme bilgi alışverişi yaparsanız sevinirim.
Ah be kardeşim madem facebook adresini buldun oradan bir mesaj yazsaydın kendini tanıtıp oradan soru sorsaydın. Neyse geçmiş olsun.

Arkadaşlar hiç mi televizyon izlemiyorsunuz. Daha görmediğiniz bilmediğiniz birine peşinen para verilir mi? Polismiş, polis dolandırıcı olamaz mı? Namussuz olamaz mı? Bu devirde babana bile güvenme denen birşey var. Siz sadece bir nick ve resme nasıl güvenirsiniz. Ben GET ile satmaya bile korktum. Ya aldığı halde onaylamaz ise diye, neyle ispat edeceksin.
Kimseye güvenmeyin! Benim ilanları mı inceleyin get ile satmama rağmen zarara uğradım. Bundan dolayı satacağım ürünü hangi şehirde ise o şehirde arkadaşım varsa ona yollarım elden satış yaparım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı