Yakın arkadaş ile sevgili olmak

Arkadaşlar ben öncesinden kıza açılmıştım ama o yakın arkadaş kalalım demişti, böyle daha mutlu oluruz demişti, ben de tamam demiştim. Biz bir süre arkadaş kaldık vs. sonra 4 gün önce sevgili olduk, bir anda gelişti her şey. Sizce hata mı yaptım? Yakın arkadaştan sevgili olur mu?
Kankam genel bir konu var burada. ''Her kız ile sevgili olunmaz'' diye. Yani o ki arkadaş olunacak kişi var sevgili olunacak kişi var. Fakat ben seni çok çok iyi anlıyorum. Şimdi kız erkek arkadaşlık ilişkilerinde genellikle bir tarafın bir tarafı beğenme, hoşlantı durumu oluyor. Buna yapabilecek bir şey var mı bilmiyorum ama bu hoşlantı durumu da aradaki o güzel arkadaşlığı bitiriyor. Sizin durumunuz biraz farklı işlemiş normale göre. Normalde sen açıldıktan sonra kız ile samimiyetiniz aynı kalmaz görüşmemeye başlarsınız. Fakat siz sevgili bile olmuşsunuz. Benim kanaatim yanlış anlama ama bu ilişki çok yürümez sonra da tüm iletişiminiz bozulur. Ama şuan ayrılmak için bir çaba göstermeyin kafanıza göre takılın tadını çıkarın bu günlerin :)

Eee nasıl gidiyor ilişki? Normalde tavsiye verirdim bende güzel ve ciddi bir ilişki içerisine girdim arkadaşımla hala da mükemmel bir şekilde devam ediyor. Konun süresi ziyadesiyle geçmiş olduğu için devam ediyor mu ilişkiniz merak ettim.

Seninki nasıl gidiyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı