Yakın arkadaşımdan hoşlanıyorum

Yahu hemen neden alınıyorsun? :D Sadece o yaşlardaki hisleri çok iyi biliyorum, belirtmek istedim. Gösteriyorsun demedim ki zaten.

Teşekkür ederim hocam :)
Rica ederim, ben de bir abin sayılırım sonuçta ve sana tek diyeceğim davranışlarına gerçekten çok dikkat et ve kimseye kolay kolay güvenme. Herkesle aranda bir mesafe olsun, olmalı da.

Rica ederim, ben de bir abin sayılırım sonuçta ve sana tek diyeceğim davranışlarına gerçekten çok dikkat et ve kimseye kolay kolay güvenme. Herkesle aranda bir mesafe olsun, olmalı da.

Hocam eskiden sosyal insandım. Arkadaşlık kurmaya çalışırdım hep. Sosyal aktivilerde bulunurdum. İnsanlar hep zorbalık yaparlardı bana. Kuzenlerim bile benimle dalga geçerlerdi. Büyüdükçe utangaçlığım arttı ve sosyal anksiyetem oldu. İnsanların hepsi kötü gibi hissediyorum ama onları seviyorum da. Daha geçen 3 tane arkadaşım beni sattı. Hep kendimde suç aradım. Sürekli kendimi suçladım. Sonra bu bahsettiğim çocuk ile tanıştık. 2 yıl önce de birbirimizi hiç sevmezdik hep tartışırdık :) iyi bir çocuk. İlk adımı bu sefer ben atmadım. O attı. Bu yüzden ona şu an güveniyorum. Her şey için teşekkürler.

Rica ederim :) Böyle dedim diye de asosyal olma tabii ki. Sadece ilk adımı sen atma, onlardan da bir adım bekle.

Sevgili olmaya niyetim yok. Sadece yakın olmak istiyorum. Ablamın yaşattıklarını yaşamak istemiyorum. Beni seviyor gibime geliyor. Derste beni izlediğini fark ettim. Güzelsin diyor herkes.
Çocuk sevgili olmak istiyor gibi, eğer sevgili olmak istemiyorsan arkadaş olduğunu açıkça belli edecek şekilde konuş. Kanka diye hitap etmen iyi olur, çocuğu da boşa umutlandırma.

Satılıp satılmamayı kafaya takma. Herkese karşı mesafeni koru, sınırlı ölçülerde güvendikten sonra zaten seni "satsa" dahi umrunda olmayacaktır. Daha fazla güvenip güvenmemen gerektiğini zaman gösterecek. İki söze, birkaç gülüşe aldanma ama hemen yalancı olduğunu da düşünme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı