Yakın karşı cins arkadaşla ilişkimizin bozulması

@bbiwy üstteki yazdığımı da okudunuz mu? Çoğu kişi genelleme yapıyorsunuz diyor da şaşmıyor bu durum.

@bbiwy aynı şeyleri anlatıyoruz. Konu sahibi arkadaş her ne kadar iyimser düşünse de kız böyle düşünmüyor.

Onu diyorum ben de.

Bence hak ediyor ve muhtemelen bu kadar sert konuşma bile fayda etmeyecek. Normalde aynı olayı yaşayan başka birisine böyle şeyler söylemem fakat "saçma sapan ergence erkek kız arkadaş olamaz ayağı yapmayın." diyen birisinin akıllanmayacağı, sorunu kendisinde aramayacak kadar bencil ve kısaca problemli olduğu baştan belli.
Ben "Damnn" tarzı bir ses efekti babında Sert yazdım. Katılmadığımdan değil yani.

@bbiwy bunların sonu genellikle iyi bitmiyor. Kızlar hayatına normal bir şekilde devam ederken acı çeken taraf, gene erkek tarafı oluyor.

@bbiwy bunların sonu genellikle iyi bitmiyor. Kızlar hayatına normal bir şekilde devam ederken acı çeken taraf, gene erkek tarafı oluyor.
Genellikle değil hiçbir zaman iyi bitmez.

Belki uydusu olduğun kadınla yıllar sonra evlenirsin, böylece düğün arabasının arkasına "sizinle eğlendi benimle evlendi" gibi aptal bir cümle de yazarsın. Ama böyle bir evliliğin de sağlıklı olmayacağını belirtmeme gerek var mı?

Ayrıca bu tarz olaylarda kızın bir suçu yok. Tamamen erkek suçlu. Kadınların uydu erkek yapmasının sebebi, hemcinsleri arasındaki rekabet ortamında üste çıkmak ve "erkeklere seks sunmadığım halde bedavadan ilgi görüyorum" diyebilmektir. Erkeklerin de aynı anda 5-6 tane fuckbuddy'si olsaydı onların da aynısını yapacağına eminim.

@bbiwy kadınlar ilgi ve rekabeti, kendini ön plana çıkarmayı sever. Bizim erkekler böyle yaptıkça da kendi cinsleri arasında muhabbet konusu olmasına sebep oluyor. Örneğin kanka bak ya, A kişisine hiç yüz göstermeme rağmen peşimden nasıl koşuyor gibi muhabbetler dönebilir ve belki buna ilgi göstermeyeyim, sonra gösterdiği ilgiyi benden kesebilir diyor da olabilir. Hepsi bir ihtimal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı