Yakın kız arkadaşa bir şeyler hissetme durumu

huseyinsmoke

Femtopat
Daha fazla  
Kaç yıldır tanıdığım bir arkadaş var kendisi de içten içe bu durumu biliyor ama buna rağmen hem benimle konuşup hem kalbimi yokluyor ara sıra. Biliyorum açılsam daha kötü ama şu an da görüşmüyoruz nadiren. Yani ne yapsin bu kardeşiniz? Nasıl unutur nasıl atlatır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzak dur. Zaten biliyorsa illa kendi ağzından mı red yemek istiyorsun. Kendini küçük düşürme.
Usta çok iyi biliyorum da gönül düşünmeden edemiyor, çıkmaz sokak yemin ederim ara sıra mesaj atıyor, snaplerimi yanıtlıyor kafam allak bullak oluyor biliyorum imkansız, ha şunu da biliyorum doktor bana 1 ay ömrün kaldı demediği surece gidip demem ben senden hoşlanıyorum diye.. kız cidden sevgili olmak isteyeceğim tarzda bı kız değil ama napalim kalp bu ota da konuyor b..a da ama eminim bir zamanlar ufak bı hoşlanti yaşadık karşılıkli çok değişti aslında ben bunu yediremiyorum onca felaket yaşadık deprem vs daha da iğrenç bir insan olmaya başladı.. cidden zoruma giden bu keşke hep aynı kalsa da ben hiç bişey demeden onu izlesem bu arada sen İstanbuldaki fanatik gsli dedesinin cliosunh süren Ahmet Aydın misin :ddd

Usta çok iyi biliyorum da gönül düşünmeden edemiyor, çıkmaz sokak yemin ederim ara sıra mesaj atıyor, snaplerimi yanıtlıyor kafam allak bullak oluyor biliyorum imkansız, ha şunu da biliyorum doktor bana 1 ay ömrün kaldı demediği surece gidip demem ben senden hoşlanıyorum diye.. kız cidden sevgili olmak isteyeceğim tarzda bı kız değil ama napalim kalp bu ota da konuyor b..a da ama eminim bir zamanlar ufak bı hoşlanti yaşadık karşılıkli çok değişti aslında ben bunu yediremiyorum onca felaket yaşadık deprem vs daha da iğrenç bir insan olmaya başladı.. cidden zoruma giden bu keşke hep aynı kalsa da ben hiç bişey demeden onu izlesem bu arada sen İstanbuldaki fanatik gsli dedesinin cliosunh süren Ahmet Aydın misin :ddd
Hocam kız seni kullanıyor, arkadaş olarak görüyor. Hayatına odaklan zaten kadınlar kendiliğinden gelecektir. Ayrıca o değilim :d

@pesimistingözyaşları kadınlar kendiliğinden gelmiyor yaş çok küçük değilse.
abi onun bana gelmesiyle zafer Parti'nin iktidar olması aynı olasılık zaten biliyorum olmayacak :D ama insanoğlu işte görünce bı hevesleniyor aha az önce seçim mitinginde denk geldim aynı gülümseme aynı muhabbet görmesem daha iyi olacak ama olmuyor başkan olmuyorrrr dert olarak bile hickimseye anlatmadım forum dışında umarım düzelir

Hocam kız seni kullanıyor, arkadaş olarak görüyor. Hayatına odaklan zaten kadınlar kendiliğinden gelecektir. Ayrıca o değilim :d
Kullanıldığımi bile bile artık eskisi kadar sık olmasa da konuşmak görüşmek canımı yakıyor aslında onun gözünden cidden arkadasiyim benim de arkadaşım ama ben bazı duygular besliyorum ve onu en iyi tanıyan onun hakedecegi en iyi insan benim bunu yargilamayin cidden öyle diğer erkekler onu farklı şekilde kullanmak istiyor gerçekten fiziği tarzı bizim abazanlsra çok uyan bir tarz iki ucu b..kli değnek a...k ben neyi anlatıyorum ki kendime bile anlatamıyorum..

@huseyinsmoke en iyi insan diyosun da neye göre en iyi insan kizla arkadaşı oynuyosun. Gerçek duygularını söylemiyorsun belli edemiyorsun. Bu iyi insan özelliği değil. Cinsellik kötü bişey de değil yaşın küçük değilse. Cinsellik istememeni umursamaz kız. Yapacağın en güzel şey sosyal medya ve benzeri her yerden çıkart yoluna devam et. Bir de arkadaş taklidi yapma red yeme korkusundan dolayı.

@huseyinsmoke en iyi insan diyosun da neye göre en iyi insan kizla arkadaşı oynuyosun. Gerçek duygularını söylemiyorsun belli edemiyorsun. Bu iyi insan özelliği değil. Cinsellik kötü bişey de değil yaşın küçük değilse. Cinsellik istememeni umursamaz kız. Yapacağın en güzel şey sosyal medya ve benzeri her yerden çıkart yoluna devam et. Bir de arkadaş taklidi yapma red yeme korkusundan dolayı.
Mevzu cinselliğin kötü bir şey olması değil mevzu obje olarak görülmek, ayarlamaya çalışmak, ben bundan bahsediyorum gerçek duygularımi belli edememem ne olacağını bildiğimden utancımdan değil ne kaybederim hayatımdan gitse, ben bu durumu seviyorum

Yaşınız kaçtı?
18

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı