Yakın kız arkadaşa aşık olmak

Hocam bence vazgeçin ama vazgeçemem diyorsanız kıza hafif iltifatlarda vs bulunun flörtleşmeye çalışın, eğer kız da sizden biraz hoşlanıyorsa bir şeyler yaşanabilir. Ama bu işlerde tüm olay kızın isteyip istememesi.
Bir de anlamadığım şey şuan sevgilisi yok ama instagram notlarına hep beöyle aşklı şarkılar koyuyo ve benim bildiğim en çok benle yazışıyo gece 3 de bile yazışıyoz benim için mi koyuyor yoksa kafamda mı kuruyom anlamadım

Bir de anlamadığım şey şu an sevgilisi yok ama Instagram notlarına hep beöyle aşklı şarkılar koyuyor ve benim bildiğim en çok benimle yazışıyor gece 3 de bile yazışiyoruz benim için mi koyuyor yoksa kafamda mı kuruyorum anlamadım.

Böyle gece 3'lere kadar konuşmamanızı tavsiye ederim samimiyet falan artmaz gerçek hayatta konuşmanızı tavsiye ederim yoksa bir yerden sonra konuşacak şey bulamazsınız + ilişkinizde olduğu gibi kalır ve notlara koyduğu şarkılar inan hiçbir şey ifade etmiyor.

Yaşın 13müş. Pek gerek yok gibi bu yaşta manitacilik işlerine.

Zaten ayrılıyorlar hemen sonra ağlayıp depresyona giriyorlar bu yaşta düşünmeleri gereken yarın eğlenmek için ne yapabilirim olmalı bir kız için ağlamamalı.

Böyle gece 3'lere kadar konuşmamanızı tavsiye ederim samimiyet falan artmaz gerçek hayatta konuşmanızı tavsiye ederim yoksa bir yerden sonra konuşacak şey bulamazsınız + ilişkinizde olduğu gibi kalır ve notlara koyduğu şarkılar inan hiçbir şey ifade etmiyor.

Zaten ayrılıyorlar hemen sonra ağlayıp depresyona giriyorlar bu yaşta düşünmeleri gereken yarın eğlenmek için ne yapabilirim olmalı bir kız için ağlamamalı.
Hocam ben kız için ağlamam aldatmadığı sürece ama zaten gerçek hayatta da hergün konuşuyoruz buluşmaya çalışıyoz her hafta sadece birlikte olamadığımız vakitlerde yazışıyoz

Beyler kızla iletişimi kestim herhalde benden hoşlanmıyormuş zaten iletişimi keseli 20 gün oldu nerdeyse dün instadan engellemiş meğer şimdi dışarıdan bakınca çok gıcık bir kızmış saplıktan devam :D

Kızla iletişimi kestim herhalde benden hoşlanmıyormuş zaten iletişimi keseli 20 gün oldu neredeyse dün Instagram'dan engellemiş meğer şimdi dışarıdan bakınca çok gıcık bir kızmış saplıktan devam :D

Sınavına hazırlan kardeşim. Bunlarla zaman kaybetmen ileride üzebilir seni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı