Yakın olduğum kız arkadaşıma aşık oldum

Genellikle dertleşecek birisi arıyorlar, sürekli konuştukları için de sıkılma vs gibi durumlar oluyor. Sonra kız ya da erkek farklı bir arkadaş arıyor. Her şey dozunda olmalı, ne aşırı ne de çok az.

Kanka nextle ya daha hayır gelmez bu mevzudan.

Kızla küs olsa eline geçecek bir şey olmaz, elinde tutsun. O arada nextlemeye baksın. @GMC Denali

Kızla küs olsa eline geçecek bir şey olmaz, elinde tutsun. O arada nextlemeye baksın. @GMC Denali
Kusmesi saçma erkek arkadaşı olana kadar beklesin olursa seriden next.

Zaten bir kız size genelde dertlerini anlatıyorsa(ilk başta) sevgili olma amacı yoktur hiçbir kız sevgili olacağı erkeği soğutmak istemez.

Ben sürekli dert anlatan birisinden uzak dururdum açıkçası. Amaçları belli, konuşacak kişi arıyorlar.

@333365 dert anlatacak arayan ve ilgi anlatacak arayan kız çok var bir de Türkiye'deki abazan nufus sağ olsun ihtiyaçlarını sağlıyorlar onlar sayesinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
@333365 bu tarz kızların kafasını anlamıyorum ya git psikatriste ya da psikologa anlat derdini gidip eli nasirlasmis hayatında çok az kız görmüş gariban diyebileceğimiz kişileri bulup dertlerini ona atıyor kendine aşık edip daha da özgüvenini düşürüyor erkek arkadaşları ise eğlenceli tatlı hallerini goruyor.

Bedavasini bulmuş, neden para versin ki?

Öyle de vicdanları nasıl elveriyor anlamıyorum yazık yani o çocuğa da.

Öyle de vicdanları nasıl elveriyor anlamıyorum yazık yani o çocuğa da.

Aslında biraz onlarda da var niye kullandiriyosun ki benim eski arkadaşım vardı çocuk başarılıydı benden sonra dedi iste ben kız arkadaş yapacağım ortama gireceğim diye sonra kızlar bunu full kullaniyordu sınavlara çalıştırsın diye ve notları artiyordu kızların ama işin enteresan kısmı bunların erkek arkadaşları veya çevresi dalga geciyordu sürekli çocukla ailesi fazla baskı kuruyordu bu da çok takilamayinca bebek muhamelesi görüyordu. Bunun dışı parasal açıdan da öyle kızın babası fabrikatör milletten para istiyor erkeklerden güzel de kız bir yaptığı parayı ogrenseniz aklınız durur canı istediği zaman yapıyordu 100-200 TL sadece normal istiyor yani millet bu paraya çalışıyor bir lira bile vermemisimdir ben mesela ama cidden çok veren var neyse sonra bu anlattığım çocuk başarı vs. anlamında inanılmaz düştü beni kesin YKS'de geçer dediğim çocuğun gecme ihtimali kalmadı sonrasında okul değiştirdi umarım toparlasmistir konuşmuyorum bayağı bir süredir zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…