Yakın olduğum kız arkadaşıma aşık oldum

Vicdan gezmez öyle tiplerde de karma diye bir olay var. Yaşattığını yaşarsın.

Bilemiyorum. Erkeklerin de niye para verdiğini anlayabilmiş değilim.

Ne diyebilecegimi bilemedim ki para da kolay kazanılmıyor.

Hocam çözüm çok basit ya kızı kaybetmeyi göze al demeyeceğim çünkü kızla. Yakın olmuşsun. Bu kızla kontağı kes WhatsApp Instagram Facebook arttık neresi olursa arama sorma yazma. O sana kesin bir gün dönecek döndüğünde ise açıl ve şunları söyle ona. Biz uzun süredir yakın arkadaşız ama benim sana olan bakışım uzun süredir değişti ve ben bu birlikteliği duygularıma yediremediğim için kestim. Özetle senden hoşlanıyorum ve hoşlandığım için de bu sekilde yaptım. Benim de bir adam olarak duygularım var ve insan bu pozisyonda istediği duyguları açamıyor. Hayatıma girmeni ve uzun süreli birliktelik istiyorum de ama bu son cümleyi çıkaradabilirsin. Kız yüksek ihtimal senden aldığı ilgiyi değeri bildiğinden reddetmeyecektir dostum ve emin ol benzer duyguları oda yaşıyor seni kaybetmek istemeyecektir. Evrimsel açıdan yanlış bir argüman ama insani olarak doğru. Evrimsel açıdan bakarsan kızın uydusu olmuşsun ve şu an kendine özel yer edindirmek istiyorsun ablamızın hayatında ve kadın bu benim en yakın uydum ne zaman kötü bir şey olursa onu ararım onunla vakit geçiririm rahatlığını yasıyor. Bu evrimsel içgüdüsel yani bilinçaltında böyle düşünür. Böyle direk olarak düşünme eğilimine gireceğini düşünmüyorum.

Kanka tam 1 sene geçmiş, bugün ne durumdasınız? Merak ettim.

Kanka tam 1 sene geçmiş, bugün ne durumdasınız? Merak ettim.
Hocam inişli çıkışlı bir yoldan sonra bu işin böyle olmayacağına karar verdik ve ayrıldık gibi birşey oldu. Depremden sonra zaten aramıza uzak mesafeler girdi ve her ne kadar sevgili olmasakta uzak mesafe arkadaşlıkta yürümüyordu ve ikimizinde iyiliği için Temmuz ayında bu işe bir son verdik.

Benim yaşadığım bir duruma aşırı benziyor bazı kısımlar hariç, kız benden hoşlanmıştı ve arkadaş kalalım demiştim, inişli çıkışlı bir süreçten sonra bitiyor, arkadaştan asla sevgili olmaz durumu tecrübelendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…