Yakın zamanda 7500TL Vatan'dan PS5 alan var mı?

shadow170

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, son günlerde birkaç sitede yazılan habere göre PS5 Türkiye fiyatının hâlâ 7500TL, dijital ise 5999TL olduğu söyleniyor. Resmi satıcı olarak da bir tek Vatan Bilgisayar'ı bildiğim için onu sorayım dedim. Yakın zamanlarda bu fiyatlara PS5 bulan var mı acaba?

Sony o fiyatlardan bahsediyor ama hiçbir yerde o fiyattan bulamazsın. Bırak o fiyatı yakın zamanda 11-12bin TL'den aşağı bile bulamazsın.
Sony o açıklamayı yaparken hayal aleminde yaşıyordu muhtemelen.

Sony o fiyatlardan bahsediyor ama hiçbir yerde o fiyattan bulamazsın. Bırak o fiyatı yakın zamanda 11-12bin TL'den aşağı bile bulamazsın.
Sony o açıklamayı yaparken hayal aleminde yaşıyordu muhtemelen.
He işte ben de o yüzden merak ettim cidden o fiyata bulabilen var mı acaba diye. Şu piyasada bilgisayarlar 20-30k arası giderken 7.5k ya ps5 inanılmaz iyi fiyat. Eyvallah oyunlar pahalı da, arkadaş 700 tl den 20 oyun alsan hala bi pc parası vermiş olmuyosun.
Genelde onlarda da stok olmuyor. İsim yazdırıyorsunuz, aylar sonra da 2-3 ürün geliyor. Bekle babam bekle...
Beklemek çok sorun değil, iç Anadolu taraflarında yaşıyorum stok bulması biraz daha rahat olabilir belki. şu an birkaç ilden sıraya girebilirim aslında, eğer ki geliyorsa tabi o fiyata.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı