walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #41 juken dedi: Arkadaşım 13 senelik sevgilisiyle evlendi, bana kalırsa sonu evlilikle bitmeyen ilişki zaman kaybıdır. Genişletmek için tıkla... Evet öyle, en fazla kendini biraz tatmin edersin. kerosene dedi: Neyse arkadaşlar ben zengin koca bulup evleneceğim bys Genişletmek için tıkla... Bende 50 yaşında zengin bir alman ile evleneceğim.
juken dedi: Arkadaşım 13 senelik sevgilisiyle evlendi, bana kalırsa sonu evlilikle bitmeyen ilişki zaman kaybıdır. Genişletmek için tıkla... Evet öyle, en fazla kendini biraz tatmin edersin. kerosene dedi: Neyse arkadaşlar ben zengin koca bulup evleneceğim bys Genişletmek için tıkla... Bende 50 yaşında zengin bir alman ile evleneceğim.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 11 Mayıs 2024 #42 @walter wick Almanya'dan çikolata yollarsin hocam artık gelince.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mayıs 2024 #43 walter wick dedi: Bende 50 yaşında zengin bir alman ile evleneceğim Genişletmek için tıkla... Mirası sana bırakmayınca gelen pişmanlık hissi. Ayrıca sen 50 yaşındayken mi evleneceksin yoksa 50 yaşındaki zengin bir Almanla mı anlamadım?
walter wick dedi: Bende 50 yaşında zengin bir alman ile evleneceğim Genişletmek için tıkla... Mirası sana bırakmayınca gelen pişmanlık hissi. Ayrıca sen 50 yaşındayken mi evleneceksin yoksa 50 yaşındaki zengin bir Almanla mı anlamadım?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #44 kerosene dedi: Mirası sana bırakmayınca gelen pişmanlık hissi. Ayrıca sen 50 yaşındayken mi evleneceksin yoksa 50 yaşındaki zengin bir almanla mı anlamadım? Genişletmek için tıkla... 50 yaşındaki genç bir bayan ile evleneceğim, mirasi bir şekilde alarız.
kerosene dedi: Mirası sana bırakmayınca gelen pişmanlık hissi. Ayrıca sen 50 yaşındayken mi evleneceksin yoksa 50 yaşındaki zengin bir almanla mı anlamadım? Genişletmek için tıkla... 50 yaşındaki genç bir bayan ile evleneceğim, mirasi bir şekilde alarız.
pesimistingözyaşları Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 533 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog 11 Mayıs 2024 #45 @juken Kendini senin kadar gömen başka birini görmedim. Fotoğrafını at, çok tipsiz isen diyeceğim ki haklıymışsın.
@juken Kendini senin kadar gömen başka birini görmedim. Fotoğrafını at, çok tipsiz isen diyeceğim ki haklıymışsın.
juken Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #46 pesimistingözyaşları dedi: @juken Kendini senin kadar gömen başka birini görmedim. Fotoğrafını at, çok tipsiz isen diyeceğim ki haklıymışsın. Genişletmek için tıkla... Tamam mesaj at atıcam resmimi
pesimistingözyaşları dedi: @juken Kendini senin kadar gömen başka birini görmedim. Fotoğrafını at, çok tipsiz isen diyeceğim ki haklıymışsın. Genişletmek için tıkla... Tamam mesaj at atıcam resmimi
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #47 juken dedi: Tamam mesaj at atacağım resmimi. Genişletmek için tıkla... Paran varsa çözülür kafana takma, spor yap kötüyse bile.
juken dedi: Tamam mesaj at atacağım resmimi. Genişletmek için tıkla... Paran varsa çözülür kafana takma, spor yap kötüyse bile.
juken Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #48 walter wick dedi: Paran varsa çözülür kafana takma, spor yap kötüyse bile. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafımı atacam diyorum şimdide cevap vermiyor
walter wick dedi: Paran varsa çözülür kafana takma, spor yap kötüyse bile. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafımı atacam diyorum şimdide cevap vermiyor
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 11 Mayıs 2024 #49 Aynı ben gibi, konuşmuş yoksa ben miyim?
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mayıs 2024 #50 N0rvecli dedi: Aynı ben gibi, konuşmuş yoksa ben miyim? Eki Görüntüle 2193245 Genişletmek için tıkla... Bir şüphelenmedim değil.
N0rvecli dedi: Aynı ben gibi, konuşmuş yoksa ben miyim? Eki Görüntüle 2193245 Genişletmek için tıkla... Bir şüphelenmedim değil.