rully13k
Femtopat
Yüzü kapayıp fotoğraf çekmenin mantığı nedir?
Özgüvensizlikten tüm yüzü gösterememek.
Yüzü kapayıp fotoğraf çekmenin mantığı nedir?
ilk fotoğrafta gayette yakışıklı bir genç görüyorum. ama ikinci fotoğrafta senin deyiminle ergen :/Başlıktaki gibi. Fotoğraflar o kadar da kaliteli değil siz görüneni söyleseniz yeter. Ergen gözüküyor olabilirim ancak değilim.
Herhalde arkadaşıyla çektirmiş, onunki gözükmesin diye kapatmış.Yüzü kapayıp fotoğraf çekmenin mantığı nedir?
İlk fotoğrafta gayet de yakışıklı bir genç görüyorum. Ama ikinci fotoğrafta senin deyiminle ergen :/
Bence çok komik duruyor.Özgüvensizlikten tüm yüzü gösterememek.
Kime göre, neye göre.
İkinci fotoyu diyor, telefon ile kapatmış ya.Herhalde arkadaşıyla çektirmiş, onunki gözükmesin diye kapatmış.
Hocam çok teşekkür ediyorum mükemmel ayar çekmişsiniz.Burada insanlara nasıl biriyim diye soruyosun ya. İşte bana göre böyle biri görüyorum. İlk fotoğraf dünyanın en düz çekilebilecek güzel fotoğrafı normal yakışıklı bir genç bank ta oturuyor. İkinci fotoğrafta yüzünün yarısını göstermemeyi tercih etmeyi geçmiş bir de telefonu ters çevirerek çekerek 'ergen' pozu vermiş. Ve hayır özgüvensizlik böyle bir şey değil öyle biri olsaydın ilk fotoğrafı çektirmezdin ya da buraya koymazdın.
Bence çok komik duruyor.
Burada insanlara nasıl biriyim diye soruyosun ya. İşte bana göre böyle biri görüyorum. İlk fotoğraf dünyanın en düz çekilebilecek güzel fotoğrafı normal yakışıklı bir genç bank ta oturuyor. İkinci fotoğrafta yüzünün yarısını göstermemeyi tercih etmeyi geçmiş bir de telefonu ters çevirerek çekerek 'ergen' pozu vermiş. Ve hayır özgüvensizlik böyle bir şey değil öyle biri olsaydın ilk fotoğrafı çektirmezdin ya da buraya koymazdın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.