Yakışıklı mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Saykopat abi şunu düşünemiyor mu? Kimine göre yakışıklıdır, kimine göre tipsizdir bu yani. Bu ülkede Kıvanç Tatlıtuğ veya Çağatay Ulusoy'u çok beğenen, aşık olan, taparmış gibi sevenler, ama bir o kadarda tipsiz olduklarını söyleyen, dolu dolu insanlar, kızlar var. Herkesin zevki çok farklı. Kiminin zevki aynı. Ama tabii o 2 yakışıklı adamı beğenmeyen kızlara da ben bir şey demeyeceğim..

@Saykopat abi şunu düşünemiyor mu? Kimine göre yakışıklıdır, kimine göre tipsizdir bu yani. Bu ülkede Kıvanç Tatlıtuğ veya Çağatay Ulusoy'u çok beğenen, aşık olan, taparmış gibi sevenler, ama bir o kadarda tipsiz olduklarını söyleyen, dolu dolu insanlar, kızlar var. Herkesin zevki çok farklı. Kiminin zevki aynı. Ama tabii o 2 yakışıklı adamı beğenmeyen kızlara da ben bir şey demeyeceğim..
Sorulması gereken tek soru var sosyalde kız var mı?

@Saykopat sanırım var az da olsa.

Her şeyi geçtim, bunu sormadan da anlayabilirsin zaten. Erkek dolu foruma, hatta teknoloji forumuna sorulur mu? Şuraya sor, Kızlar, Erkekler ve İlişkileri - KizlarSoruyor kızlar kesin cevabını vereceklerdir. Sorarsan sorduğun linki bize de at, gelen cevapları merak ediyorum.

Her neyse, sormadan da anlayabilirsinden kastım, çıkma teklifleri alırsın zaten bu onun kanıtıdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı