Yakışıklı mıyım?

Hocam yakışıklısınız fakat bakım lazım, kaşlarınızı düzeltin, size daha iyi uyacak saç stili, ve sizi daha iyi gösterecek kıyafetler giyinerek gerçekten de öz güven sahibi olabilirsiniz. Emir kaflı gibi sayfaları takip ederek gelişebilirsin.

Hocam kaş konusunu çok bilmiyorum, gittiğim berberinde azizliğine uğradım salı günü tıraş olmuştum, kıyafet konusunda dikkat ediyorum aylık gelirimin çoğu sneakerlara gidiyor stüssy, a bathing bape, ralph lauren gibi öz güven konusu sadece karşı cinste oluyor onunda geçmişten kaynaklandığını düşünüyorum, bazen kızlarla bakıştığım oluyor fakat yanlarına gidip hayatta konuşamıyorum veya uzaklaşıyorum oradan.

Hocam kaş konusunu çok bilmiyorum, gittiğim berberinde azizliğine uğradım salı günü tıraş olmuştum, kıyafet konusunda dikkat ediyorum aylık gelirimin çoğu sneakerlara gidiyor stüssy, a bathing bape, ralph lauren gibi öz güven konusu sadece karşı cinste oluyor onunda geçmişten kaynaklandığını düşünüyorum, bazen kızlarla bakıştığım oluyor fakat yanlarına gidip hayatta konuşamıyorum veya uzaklaşıyorum oradan.

Her türlü konudan her türlü insandan örnek alınabilir, kızlarla konuşmaktan çekiniyorsanız mutlaka birileriyle tanışın veya bir şey satın alırken, size yardım eden birisi ile rahat konuşmaya çalışın, kitap okuyun kendiliğinden halloluyor.

Yakışıklısın. Ama farklı bir saç tipinin daha çok yakışacağını düşünüyorum. Kaşlarınızıda düzeltseniz çok daha iyi olur. Özgüveninizi düzeltmeniz lazım ileride acısını daha fazla çekersiniz. Geçmişte yaşadıklarınız düşürmüş olabilir ama onları atlatmak zorundasınız.

Yaşım 17 bu soruyu sorma sebebim kararsız olmam. Bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Kızlarla konuşurken kekelemeye falan başlıyorum. Özgüvensizlikten ve gözümdeki şaşılıktan, kimseyle konuşurken gözüne bakamıyorum. Direkt gözlerimi falan kaçırıyorum, hem tavsiyelerinizi bekliyorum ve sizce yakışıklı mıyım? Şimdiden teşekkürler ve iyi Sosyaller.

Kanka yakışıklısın da bu poz ne, yolda görsem yönünü değiştiririm. Gigachad falan mı denedin naptın?

Yakışıklısın. Ama farklı bir saç tipinin daha çok yakışacağını düşünüyorum. Kaşlarınızıda düzeltseniz çok daha iyi olur. Özgüveninizi düzeltmeniz lazım ileride acısını daha fazla çekersiniz. Geçmişte yaşadıklarınız düşürmüş olabilir ama onları atlatmak zorundasınız.

Hocam kaş konusunu inanın hiç bilmiyorum nasıl halledeceğimi berberlerede çok güvenemiyorum öneriniz varsa çok iyi olur saç ve kaş stili konusunda.

Hocam kaş konusunu inanın hiç bilmiyorum nasıl halledeceğimi berberlerede çok güvenemiyorum öneriniz varsa çok iyi olur saç ve kaş stili konusunda.

Kaş ve saç konusunda kaşların gürleştiğinde kaliteli bir kuaföre giderek halledebilirsin. Yüz ifadene uyan stil beğendiğinde uygulamasını isteyerek halledebilirsin.

Yaşım 17 bu soruyu sorma sebebim kararsız olmam. Bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Kızlarla konuşurken kekelemeye falan başlıyorum. Özgüvensizlikten ve gözümdeki şaşılıktan, kimseyle konuşurken gözüne bakamıyorum. Direkt gözlerimi falan kaçırıyorum, hem tavsiyelerinizi bekliyorum ve sizce yakışıklı mıyım? Şimdiden teşekkürler ve iyi sosyaller.
Toplumdan kabul görme ihtiyacını bırakırsan daha iyi hissedersin

1734122031745.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı