Yakışıklı olmayanlar profil resmi kullanmıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benden niye çok konuşuyorsunuz? Aramızda öyle inatlaşma yoktu.@Ban 1S coming bu arkadaş eğlenmek istemiş. En başta sinirlendim ama boş verdim. Bir konusunda da bahsettim.Ben o adamı tanımıyorum bile.

Son düzenleme:
Yapıcak olsam yüksek mesajı üyeyi falan çakarım yani neden 2000 mesajı olan üyeye takayım ki? İlginç gerçekten.
Dostum sebebi taklit etmek değil, adam yanlışlıkla ismimi Ban 1s Cming yaptım demişti, ben de doğrusunu alayım dedim. Zaten 6 ay kendisi isim değiştirme iznine sahip değil, her halükarda bekleyecek, biraz ben kullanayım sonra o kullansın diye ismimi değiştiririm.

İyi sen benim yerime olabilirsin.

Başladık yine, ortaya bir iddaa attım neresi troll? ayrıca bundan önce R5 1600AF R5 2600 kadar iyi bir işlemci değil demiştim o da troll değil bir gerçek, cidden anlamıyorum sizi.

Ben de sizi anlamıyorum. Bu kadar insan 1600 AF 2600 ile eşit diyor bir tek siz mi doğruyu biliyorsunuz?

Telefon'da ki fotoları bilgisayara aktarıp, sonra burayı açıp profil fotoğrafı mı yükleyeceğim? dostum sen çıldırmışsın.
Bence alakası bile yok. Şahsen son 5 senede bir tane fotoğraf bile çekmedim. Yanımdakiler falan çektiyse başka tabii. Her yere kişisel bilgileri verip bir de üzerine fotoğraf verecek halim yok.
5 Senede 1 tane bile fotoğraf çekilmediyseniz sorun sizdedir zaten. Ayrıca foruma güvenmiyormusunuz kişisel bilgiler konusunda? ve ayrıca fotoğraflarınızı alıp ne yapacaklar? merak ettim doğrusu.

Son düzenleme:
Her alanda, mecrada, sosyalde hep gerçek profil resmimi paylaşıyorum. Technopat’da ise tuhaf çok az gerçek profil resmi görüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…