Yakışıklı olmayanlar profil resmi kullanmıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle bir şey yok.

@Motionless IN White Var mı canım?
Hala olayı anlayamadım :D Ne yani profilimizde kişisel fotoğraflarımızı kullanmıyoruz diye çirkin mi oluyoruz?
Hadi onu geçtim bir insan neden tipine göre kategori gibi yapılır ki? Buradaki amacımız insanların tipi değil bildiğim kadarıyla.
Konu gerçekten gereksiz, isteyen istediği şeyi yapar buna kimse karışamaz.
Fotoğraf çekmeyi sevmiyorum, zira her çektiğimde birisine atıyor ve güzel söz olunca herkes gibi egomu tatmin ediyorum. Bu yüzden yılda 2-3 fotoğraf anca çekerim, özel günler harici tabii.

Böyle konu açanlar nedense kendi fotoğrafını koymuyor. Örnek verecek olursak:

Evet arkadaşlar Sosyal'de dolaşırken görüyorum dizi, oyun karakterleri gibi saçma sapan şeyleri profil fotoğrafı yapan bir grup insan var neden? Çünkü yakışıklı değiller. Ha senin neden yok derseniz siteye pek girmiyorum ben nereden değiştirilir falan anlamam.

Kendi ismimi kullanmadığım için kendi fotoğrafımı kullanmıyorum. Yakışıklı mıyım? Çirkin olduğum söylenemez ama evet, bir Brad Pitt de değilim.

Belki ilerleyen günlerde dramatik bir değişiklik yapıp. Gerçek ismim ve fotoğrafımı kullanmaya başlayabilirim.
Hocam öyle bir şey yaparsanız ayraç içinde Jelly Beanci yazın, sizi tanıyayım.

Ayartamadığım adam çıkmadı şimdiye kadar :) Facebook, Twitter, Instagram gibi platformlar kullanmıyorum. Sosyal medyada fotoğraflarımı paylaşmaktan da hoşlanmıyorum.

Yakışıklılık başkasının bizi tanımlama şeklidir. Yakışıklı insan yoktur. Biri birine yakışıklı diyorsa onu kendisi beğenmiştir. Her insan güzeldir.

Enerji içeceğini bira sanan ve laikliğin kazandığını sanıp biracının kazandığını unutan nesil türedikçe sizin yazdığınız gibi düşünen insanlar azalacaktır.

Enerji içeceğini bira sanan ve laikliğin kazandığını sanıp biracının kazandığını unutan nesil türedikçe sizin yazdığınız gibi düşünen insanlar azalacaktır.
maxresdefault.jpg
wq09uta7s8451.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı