Yakışıklı ve bakımlı erkek olmak için ne yapmak gerek?

Bu halinle ortalamanın altısın. Ama yükselebilir. Kilo al. Şişman ol demiyorum ama çok zayifsin suan. Sac ve sakal stilini değiştir. Bir de yüzüne ve vücuduna uygun bir tarzla ortalama üstüne çıkarsın. Yüz bakımı da yap ama. Kiloyu alırken spor yap bu arada.
 

Teşekkür ederim değerlendirmeniz için. Kilo almak için diyetisyene gittim, spor salonuna gittim ama değişim olmadı. Boyum uzun ve zayıf biriyim. Ek gıda takviye alamıyorum şeker hastalığımdan dolayı. Saç ve sakal stili derken? Saçım önceden arkadan bağlanacak derecede uzundu ve yeni kestirdim. Sakal konusunda da uzatmayı seviyorum, sakalı seviyorum. Yüz bakımı hakkında da sivilceler var yüzümde, durumdan rahatsızım ama krem kullansamda pek geçmedi. Yüz bakımı için önerebileceğiniz gıda veya ilaç veya krem var mı? Ayrıca sabah banyo yapsakta otobüste vesaire terleyip ter kokabiliyoruz, bunun için bir parfüm veya önerebileceğiniz bir şey var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim tipin normal insan tipi sendeki sıkıntı belki biraz özgüvenden kaynaklıdır bakımlı ol parfüm vs sık temiz ve güzel giyin en önemlisi kızlarla rahat konuş bu şekilde kız arkadaş edinebilirsin.
 
Beslenmeyle ilgili benim sana şu durumda tavsiye vermem doğru olmaz. Doktor eşliğinde beslenmen daha doğru olur. Saç ve sakalı yüzüne uygun şekilde kestir. Sakal olmasın demiyorum ama yüzüne uygun kesimler vardır. Öyle bir şey yaparsan muazzam olur. Sporu da kilo alsan da, almasan da bırakma. Sporlu vücut, sporsuz vücuttan zayıf yada kilolu her zaman daha diri görünür.

Kaliteli parfümler bir tek uzun süreli duruyor. Onun dışında her gün temiz kıyafet giymek, giydiklerini eğer tekrar giyeceksen havalandırmak dışında çok yapabileceğin bir şey yok. Kol altında falan kıl olması koku yapar. Kol altını kesinlikle al eğer almıyorsan. Koku da epey azalma olur. Deodorant da kullan duştan sonra. Terlemeyi engelleyenleri var, kokmayi engelleyenleri var. Yüz bakımı için ne önerebilirim bilmiyorum. Benim kız kardeşim ve kız arkadaşım öneriyor bana bir şeyleri. Kendim bana sürdükleri şeylerin yarısının adını bilmem.
 
Yakışıklılık aşırı öznel bir şey. Bir kıza göre tipsizsindir bir kıza göre yakışıklısındır. Ayrıca üst konusu ise bence psikolojik bir şey.
Her zaman genel bir algı vardır. Erkeklerin hepsi Angelina Jolie beğenmez belki ama çoğunluğu beğenir. Hepsi Scarlett Johansson hayranı değildir ama çoğunluk çekici ve seksi bir kadın olduğunu kabul eder. Aynı şey kadınlar içinde geçerli.
 
Benim bir arkadaşım var sesi daima yüksek, her ortamda nasıl konuşacağını bilir gerektiği zaman küfür de eder hakaret de eder gerektiği zaman efendi olur hiç geride durmaz.

Tipsiz diyemem ama yakışıklı da değil, sohbeti sardığı zaman gerisi geliyor.

Tipsizlik göreceli kavramdır kulaklarınız burununuz ekstra büyük değilse. Bir de tembel göz olayı var fazla bilgisayara bakınca oluyor.

Bu tür sıkıntılar yok ise kişisel bakıma, kokunuza dikkat edip giyim kuşamı salmadığınız sürece çok bir problem olmuyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…